Foto: Freepik

Skrytá pasáž v Ratajích

Během našich průzkumů Ratají jsme narazili na skrytou pasáž, která se nachází v nenápadné části města. Tato pasáž je dobře ukryta a není snadné ji najít, pokud nevíte, kde hledat. Po vstupu do této pasáže jsme zjistili, že vede přímo do zbrojnice na hradě Pirkštejn.

Na začátku této tajné cesty se nacházejí pouze dva strážní. Tito strážní jsou však snadno zneškodnitelní, pokud se budete pohybovat tiše a využijete momentu překvapení. Jakmile se jich zbavíte, máte volnou cestu přímo do zbrojnice.

Zbrojnice na Hradě Pirkštejn

Když se dostanete do zbrojnice na hradě Pirkštejn, čeká vás opravdový poklad. Tato zbrojnice není hlídaná, což je v Kingdom Come vzácnost. Uvnitř najdete množství cenných věcí, které můžete za vysoké ceny prodat. Mezi nalezenými předměty jsou vzácné zbraně, zbroje a další cennosti, které vám mohou pomoci nejen vylepšit vaši výbavu, ale také získat významné finanční prostředky.

Na našem YouTube kanálu jsme připravili podrobný video průvodce, který vám ukáže přesnou cestu do této tajné pasáže. Ukážeme vám, jak zneškodnit strážné a co vás čeká v zbrojnici. Tento návod vám pomůže snadno získat všechny cenné předměty a maximalizovat vaše zisky ve hře.

Pokud jste fanoušky Kingdom Come: Deliverance a chcete objevit skryté tajemství hry, rozhodně si nenechte ujít naše video. Navštivte náš YouTube kanál a podívejte se na tento vzrušující objev. S naším průvodcem bude vaše cesta za poklady snadná a zábavná.

Těšíme se na vaše ohlasy a doufáme, že vám náš návod pomůže dosáhnout nových úspěchů ve hře. Nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho kanálu, abyste nezmeškali žádné další vzrušující objevy a herní tipy!

Zdroj: autorský text Gamebot.cz