Foto: Freepik

Skupina fanoušků, známá jako 7K Czech Studio, nedávno dokončila a vydala finální část své rozsáhlé příběhové modifikace pro původní hru Mafia. Tato modifikace, nazvaná Mafia: Rise & Fall, přenese hráče zpět do města Lost Heaven v období před událostmi z prvního dílu. Děj je zasazen do 20. let 20. století, kdy městskému podsvětí vládl nechvalně známý Don Peppone.

Příběh modifikace se soustředí především na vzestup dvou postav, které jsou dobře známé fanouškům série – Ennia Salieriho a Marca Morella. Tyto dvě postavy hrály klíčovou roli i v původní hře. Modifikace kromě nového příběhu přináší také několik dalších novinek, mezi které patří nové zbraně a vozidla, včetně motocyklů, které se poprvé objevily až v remaku z roku 2020.

Významnou součástí této modifikace je český dabing, který přidává na autenticitě a atmosféře hry. Podle vývojářů by herní doba měla dosahovat 12 až 15 hodin, což nabízí dostatečně dlouhou zábavu pro všechny fanoušky původní Mafie.

Mafia: Rise & Fall je k dispozici zdarma ke stažení na oficiálních stránkách autorů nebo prostřednictvím platformy Moddb. Nově vydanou ukázku této modifikace si můžete prohlédnout na YouTube.

Zdroj: 7K Czech Studio (odkaz)