Foto: Freepik

YouTube tímto krokem následuje příklad jiných neherních platforem, jako jsou Netflix a Amazon, které již dříve rozšířily svou nabídku o herní tituly. Přestože v nabídce YouTube nenajdete žádné velké AAA hry, tato nová možnost poskytuje zajímavou alternativu pro hráče, kteří hledají nové zážitky bez nutnosti platit.

Co Playables nabízí?

Playables zahrnuje celkem 75 titulů, mezi nimiž nechybí známé hry jako Angry Birds Showdown, zombie karetní hra Cards of the Undead, denní hlavolamy Daily Crossword a Daily Solitaire, a akční 3D střílečka Knock ‚Em All. Tyto hry jsou dostupné pro hraní na různých platformách, včetně PC, Androidu a iOS.

Foto: Freepik

Jak získat přístup k Playables

K hrám z kolekce Playables se lze dostat prostřednictvím nabídky Prozkoumat na YouTube. Hráči mohou ukládat svůj herní postup, kontrolovat nejvyšší skóre, hlásit zpětnou vazbu a sdílet hry s přáteli. Tato nová funkce je zatím dostupná pouze v omezeném počtu zemí, avšak YouTube plánuje její rozšíření v následujících měsících.

Výběr her

V nabídce Playables naleznete nejenom populární hry jako Angry Birds, ale také méně známé tituly, které mohou hráče příjemně překvapit. Mezi dostupné hry patří například Ludo King a Cut the Rope, které již získaly pozitivní hodnocení od hráčů po celém světě.

YouTube tímto krokem rozšiřuje svou platformu o další rozměr, který může přilákat nejen stávající uživatele, ale i nové hráče hledající zábavu bez dodatečných nákladů. Jak se bude katalog her rozrůstat a přidávat další populární tituly, Playables má potenciál stát se oblíbenou součástí herního světa.Hry z kolekce Playables si můžete zahrát prostřednictvím tohoto odkazu: YouTube Playables.

Zdroj: GamingBible.com (odkaz)