Foto: Freepik

Na platformě Epic Games je nyní zdarma ke stažení hra The Falconeer, a to až do 11. července. Tato akční hra s otevřeným světem, vyvinutá nezávislým vývojářem Tomasem Salou, získala nominaci na ocenění BAFTA a nabízí jedinečný herní zážitek v podobě vzdušných soubojů a průzkumu ohromujícího oceánského světa. Ve hře The Falconeer se hráči ujímají role Falconeera, mocného válečníka, který se na hřbetě majestátního válečného ptáka pohybuje napříč rozsáhlým oceánským světem, zničeným generacemi špatných rozhodnutí a nesvárů.

Hráči prožijí různé kampaně z mnoha různých perspektiv, během nichž budou objevovat tajemství Ursee, jeho obyvatel a historie. Budou plnit nebezpečné mise a vedlejší úkoly, přičemž budou chránit lodě před piráty, krakeni a dalšími hrozbami pomocí svého bleskového vrhače. Mohou se ponořit do hlubin oceánu, vzlétnout nad mraky a zapojit se do vzdušných soubojů proti tajemnému řádu Mancer, který kontroluje a reguluje technologii.

The Falconeer nabízí volný pohyb na válečném ptáku v otevřeném světě a průzkum rozsáhlého oceánského světa plného ztracených mýtů a úchvatných krajin. Hráči se mohou zapojit do rychlých a dynamických vzdušných soubojů, připojit se k různým frakcím a ovlivnit osud svých spolubojovníků i svůj vlastní. Více kampaní umožňuje zažít život Falconeera z různých pohledů a vylepšovat vybavení i svého válečného ptáka. Hra je kompletně dabovaná s úžasným hereckým obsazením a pohlcujícím soundtrackem, který obohacuje herní zážitek.

Tato hra je výsledkem vize nezávislého vývojáře Tomase Saly, který se postaral o její jedinečný design a provedení. Nezapomeňte si stáhnout The Falconeer zdarma na Epic Games do 11. července a ponořte se do tohoto fascinujícího světa plného dobrodružství.

Zdroj: Epicgames.com