Foto: Freepik

Epic Games přichází s mimořádnou nabídkou pro všechny hráče a fanoušky herních zážitků. Od dnešního dne až do 1. srpna můžete získat zdarma exkluzivní doplněk do hry Olympic Go! Paris 2024, který obvykle stojí 1 250 Kč. Tato akce je reakcí na právě probíhající Olympiádu a nabízí hráčům jedinečnou příležitost obohatit své herní zkušenosti.

Hra Olympic Go! Paris 2024 je zdarma a obsahuje dvanáct miniher, které mají za cíl přiblížit hráčům vzrušení z Olympijských her. Těšit se můžete na širokou škálu sportovních disciplín, které jsou věrně zpracovány tak, aby co nejlépe odrážely atmosféru skutečných olympijských soutěží. Díky tomu si hráči mohou vyzkoušet své dovednosti v různých sportech a užít si zábavu při soupeření s přáteli či dalšími hráči z celého světa.

Foto: Freepik

Exkluzivní balíček oblečení, který je součástí této nabídky, přináší jedenáct unikátních outfitů, které běžně stojí 1 250 Kč. Tento balíček je však k dispozici zdarma pouze ve verzi hry pro Windows, kterou distribuuje Epic Games. Tímto krokem se Epic Games snaží přilákat více hráčů na svou platformu a nabídnout jim kvalitní herní obsah bez dalších nákladů.

Celková hodnota této nabídky dosahuje až 1 940 Kč, což představuje významnou úsporu pro všechny hráče. Nezapomeňte využít této jedinečné příležitosti a přidejte si tento hodnotný doplněk do své herní knihovny na Epic Games Store. Nabídka platí jen do 1. srpna, takže neváhejte a stáhněte si exkluzivní balíček oblečení co nejdříve.

Zdroj: Epicgames.com, Notebookcheck.net (odkaz)