Foto: Freepik

Optimalizace a požadavky na hardware

Jednou z nejčastějších otázek fanoušků je, jaké budou hardwarové požadavky pro spuštění Kingdom Come 2. Vzhledem k tomu, že první díl byl poměrně náročný na hardware, obavy o plynulý chod pokračování jsou na místě.

Kontaktovali jsme Warhorse Studios s dotazem na specifikace a optimalizaci nové hry. Tobias Stolz-Zwilling, tiskový mluvčí studia, nám poskytl následující odpověď:

„Požadavky na počítač pro Kingdom Come 2 stále prochází optimalizací. Naším cílem je, aby byly co nejpřijatelnější, ale v tuto chvíli nelze říci, jaké budou finální nároky.“

Tato odpověď naznačuje, že vývojáři pracují na tom, aby hra byla přístupná co nejširšímu spektru hráčů. Přestože konkrétní specifikace nejsou k dispozici, lze očekávat, že hráči, kteří byli schopni hrát první díl na střední grafické nastavení, by měli mít šanci spustit i pokračování, pokud jejich hardware splňuje alespoň základní požadavky.

Co můžeme očekávat od Kingdom Come 2?

Přestože detaily o příběhu a herních mechanismech nejsou plně odhaleny, můžeme očekávat, že Kingdom Come 2 bude stavět na úspěchu svého předchůdce. Hra by měla opět nabídnout realistický historický zážitek, propracovaný příběh a hluboké herní mechaniky.

Warhorse Studios již dříve prokázalo svou schopnost vytvořit poutavý a autentický herní svět, a proto je na místě očekávat, že Kingdom Come 2 bude pokračovat v této tradici. Hráči se mohou těšit na vylepšenou grafiku, rozšířené možnosti interakce s prostředím a postavami, a snad i nové herní prvky, které obohatí zážitek z hraní.

Závěr

Kingdom Come 2 slibuje být ambiciózním pokračováním jedné z nejlépe hodnocených historických RPG her posledních let. Přestože konkrétní hardwarové požadavky zatím nejsou známy, Warhorse Studios pracuje na optimalizaci hry, aby byla přístupná co největšímu počtu hráčů. Držme palce, že vývojáři splní očekávání a přinesou nám další nezapomenutelný herní zážitek.

Zdroj: rozhovor s Warhorse Studios