Foto: Gamebot, autor: Lukáš Erlebach

Bezdrátová sluchátka Buxton BHP 8700 mě zaujala už při prvním pohledu svým elegantním černým designem a robustní konstrukcí. Když jsem je vyzkoušel, okamžitě jsem ocenil pohodlí náušníků, které se umisťují přímo na ušní boltce a nezatěžují hlavu. Díky jejich lehkosti, pouhých 224 gramů, jsem je mohl nosit po celý den bez jakéhokoli nepohodlí.

Zvuková kvalita

Při poslechu hudby jsem si všiml, že sluchátka poskytují vyvážený a čistý zvuk. Frekvenční rozsah 20 Hz až 20 000 Hz a citlivost 96 dB/mW zajišťují bohaté basy i jasné výšky, což jsem ocenil při poslechu různých hudebních žánrů. Sluchátka používají 40mm měniče, které přispívají k kvalitní reprodukci zvuku, ať už jde o dynamické herní efekty nebo jemné hudební tóny.

Bezdrátové připojení a baterie

Připojení přes Bluetooth 5.3 bylo stabilní a rychlé. Při testování jsem ocenil podporu kodeků AAC a SBC, které zajistily vysokou kvalitu zvuku bez zpoždění. AAC, vyvinutý firmou Apple, je známý svou schopností šetřit energii, což je patrné i zde. Sluchátka mají výdrž baterie až 60 hodin, což je ideální pro dlouhé herní seance nebo několik dní používání bez potřeby nabíjení. Nabíjení přes USB-C port je rychlé a efektivní, což přispívá k celkové uživatelské přívětivosti.

Mikrofon a hlasoví asistenti

Integrovaný mikrofon je skvělý pro vyřizování hovorů nebo použití hlasových asistentů. Během testování jsem zjistil, že mikrofon poskytuje čistý přenos hlasu, což je užitečné jak pro pracovní hovory, tak pro komunikaci s herními partnery. Tato funkce handsfree je obzvláště praktická, když potřebujete multitasking.

Pohodlí a praktičnost

Jedním z největších plusů těchto sluchátek je jejich pohodlí. Otočné mušle jsou praktické pro snadné skladování a přenášení, což jsem ocenil při cestování. Uzavřená konstrukce náušníků také znamená, že zvuk neuniká ven a okolní hluk neproniká dovnitř, což je ideální pro poslech v rušných prostředích, jako jsou kanceláře nebo školy.

Závěr

Sluchátka Buxton BHP 8700 jsou skvělou volbou pro každodenní použití, ať už jde o hraní her, práci nebo studium. Kvalitní zvuk, pohodlné nošení a dlouhá výdrž baterie je činí vynikajícím nákupem. Během testování jsem byl neustále překvapen jejich výkonností a všestranností, což z nich činí jedno z nejlepších sluchátek v této cenové kategorii. Doporučuji je všem, kdo hledají spolehlivá a kvalitní bezdrátová sluchátka pro různé příležitosti.