Foto: Gamebot, autor: Lukáš Erlebach

Design a ergonomie

Trust YVI+ je kompaktní myš, která se díky své symetrické konstrukci hodí jak pro praváky, tak pro leváky. Pryžové boky zajišťují pevný a pohodlný úchop, což oceníte při dlouhodobém používání. Její zelená barva je nejen esteticky příjemná, ale také odkazuje na její ekologický design.

Ekologické aspekty

Jedním z nejvýraznějších prvků této myši je její ekologický design. Je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálů, což jí vyneslo čtyřhvězdičkové hodnocení Clevergreen. To je skvělá zpráva pro všechny, kdo se snaží snížit svou ekologickou stopu.

Baterie a výdrž

Součástí balení je AA baterie, která udrží myš v provozu až po dobu 12 měsíců. Praktický vypínač na spodní straně myši umožňuje prodloužit životnost baterie, což je další plus pro ekologii i vaši peněženku.

Hlavní přednosti

Lehká váha a příjemný úchop S hmotností pouhých 77 gramů je Trust YVI+ jednou z nejlehčích myší na trhu. Díky pryžovým bokům poskytuje pevný a pohodlný úchop, což je vhodné jak pro praváky, tak pro leváky. Kompaktní rozměry a symetrický design umožňují snadné přenášení a pohodlné používání, ať už jste kdekoliv.

Extra tichý chod Jednou z největších výhod této myši jsou její tichá tlačítka. Tichý chod zajišťuje, že nebudete rušit své okolí při práci ani při odpočinku, což oceníte zejména v klidných prostředích, jako jsou kanceláře nebo knihovny.

Všestrannost na různých površích Myš Trust YVI+ je vybavena kvalitním optickým senzorem, který zajišťuje spolehlivou reakci na většině povrchů. To znamená, že ji můžete používat téměř kdekoliv, aniž byste museli řešit problémy s přesností nebo stabilitou kurzoru.

Přepínání DPI Myš nabízí dvě úrovně DPI (800/1600), které lze snadno přepínat pomocí dedikovaného tlačítka. Toto nastavení umožňuje rychle přizpůsobit citlivost myši vašim aktuálním potřebám, ať už potřebujete přesné pohyby při práci s grafickými aplikacemi nebo rychlé reakce při procházení webu.

Ekologický design Trust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálů, což reflektuje závazek společnosti Trust k udržitelnosti. Zlatý status „Gold 2022 Sustainability Rating“ od EcoVadis potvrzuje, že Trust patří mezi nejlepších 5 % společností v oboru, pokud jde o ekologické a etické obchodování.

Závěr

Bezdrátová myš Trust YVI+ Wireless Mouse ECO certified – GREEN/zelená je vynikající volbou pro každého, kdo hledá funkční, pohodlnou a ekologicky šetrnou myš. Kombinuje moderní design s důrazem na udržitelnost, což je v dnešní době stále důležitější. Její konstrukce z 83 % recyklovaných materiálů je výrazným krokem směrem k ekologičtějšímu přístupu k výrobě elektroniky.

Z odborného hlediska oceňuji zejména ergonomii této myši. Její kompaktní a symetrický design umožňuje pohodlné používání jak pravákům, tak levákům. Pryžové boky poskytují pevný úchop, což je velmi příjemné při dlouhodobé práci. Z vlastní zkušenosti musím říci, že myš padne do ruky jako ulitá a práce s ní je skutečně pohodlná.

Dalším významným aspektem je tichý chod tlačítek. Tento prvek je ideální pro pracovní prostředí, kde je třeba minimalizovat hluk, nebo pro domácí použití, kde nechcete rušit své okolí. Tichý chod neubírá nic na funkčnosti, což je vynikající kombinace.

Výdrž baterie až 12 měsíců na jednu AA baterii je dalším velkým plusem. Praktický vypínač na spodní straně myši umožňuje prodloužit životnost baterie, což je praktické a zároveň šetrné k životnímu prostředí. Absence kabelů přispívá k čistému pracovnímu prostoru, což zvyšuje celkový komfort užívání.

Děkujeme společnosti Trust za poskytnutí bezdrátové myši Trust Silent YVI+

Zdroj: uživatelské hodnocení Gamebot, informace poskytnuté společností Trust