Foto: Freepik

Na sociální síti X se objevil vzrušující příspěvek od herní platformy Steam, která oznámila zavedení nové funkce, která jistě potěší všechny hráče. Steam dnes spustil beta verzi funkce Steam Game Recording. Tato nová vestavěná funkce umožňuje hráčům snadno nahrávat a sdílet záznamy svého herního postupu, a to pro jakoukoli hru dostupnou na Steamu.

Podle příspěvku na sociální síti X, Steam uvedl: „Today we’ve launched Steam Game Recording into Beta. This is a new built-in system for creating and sharing your gameplay footage, that works on any game on Steam. Learn more here: Steam Game Recording

Nová funkce je navržena tak, aby zjednodušila proces zaznamenávání herních záznamů. Hráči již nebudou muset používat externí software nebo nástroje třetích stran k nahrávání svých herních momentů. Místo toho budou mít vše potřebné přímo integrované v rámci platformy Steam.

Tento krok je dalším úsilím Steamu poskytnout hráčům co nejkomplexnější zážitek a zároveň podpořit komunitu, která se ráda dělí o své herní zážitky. Díky této nové funkci mohou hráči snadno sdílet své epické výhry, vtipné okamžiky nebo jakýkoli jiný zajímavý obsah přímo se svými přáteli nebo širším publikem.

Beta verze Steam Game Recording je nyní dostupná a hráči jsou zváni, aby ji vyzkoušeli a poskytli zpětnou vazbu, která pomůže při dalším vývoji a vylepšování této funkce. Pokud chcete vědět více o této novince a jak ji používat, navštivte oficiální stránku Steamu zde.

Zdroj: Steam.com (odkaz)