Foto: Freepik

Od 1. do 8. srpna budou hráči moci zdarma stáhnout a hrát hru Lumberjack na platformě Epic Games Store. Tato akční puzzle hra od týmu FinalBoss Games nabízí unikátní herní zážitek plný přírody, zábavy a ekologického poselství.

O čem je hra Lumberjack?

V Lumberjacku se ujmete role medvěda jménem Jack, který má jednoduchý sen: obnovit přírodu do její původní krásy. S pomocí své věrné sekery a přátel z říše zvířat se Jack vydává na dobrodružství, aby zničil stroje, napomenul plýtvající lidi a překazil plány zlotřilé společnosti Evil Works.

Klíčové vlastnosti hry

  • Hrajte jako medvěd se sekerou: Prozkoumejte různé lokace, od lesů po staveniště, a řešte hádanky pomocí interakce s okolním prostředím.
  • Ekologické poselství: Snižujte, znovu využívejte a recyklujte odpad, abyste vylepšili své schopnosti kácení.
  • Spolupráce se zvířaty: Zachraňte svéráznou skupinu zvířecích přátel a spolupracujte s nimi na záchraně přírody.
  • Boj proti korporaci: Postavte se zlé korporaci Evil Works, která chce zničit přírodu.

Vývojáři z FinalBoss Games

FinalBoss Games je mezinárodní tým zkušených herních vývojářů, kteří se zaměřují na vytváření profesionálních a zábavných her. Mezi jejich předchozí tituly patří robotická arkádová puzzle hra Vesta a hudební sportovní hra Dodgeball Beats.

Proč si stáhnout Lumberjack?

Lumberjack není jen o zábavě, ale také o předání důležitého ekologického poselství. Hráči budou moci prozkoumat různé hádanky a výzvy, zatímco budou přispívat k obnově přírody a bojovat proti destruktivním silám.

Nenechte si ujít příležitost stáhnout si tuto jedinečnou hru zdarma na Epic Games Store od 1. do 8. srpna.

Zdroj: EpicGames.com