Foto: Freepik

Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game

Původní Fallout, vydaný v roce 1997, znovu definoval celý žánr počítačových RPG. Hra vás zavede do zničeného světa po jaderné válce, kde hráči musí bojovat o přežití v nehostinných pustinách. Systém SPECIAL umožňuje vytvářet různé typy postav a přijímat rozhodnutí, která ovlivní další průběh hry. Díky svým revolučním mechanikám a atmosférickému příběhu se Fallout stal jednou z nejuznávanějších her všech dob.

Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game

Pokračování Fallout 2, které vyšlo o rok později, navazuje na úspěch svého předchůdce a rozšiřuje herní svět o nové lokace, příběhy a možnosti. Hráči se ocitají 80 let po událostech prvního dílu a vydávají se na nebezpečnou cestu za získáním Garden of Eden Creation Kit (GECK) pro svou vesnici. Fallout 2 prohlubuje zážitek z post-apokalyptického světa a nabízí ještě větší výzvy v podobě radiace, mutantů a neustálých intrik.

Foto: Freepik

Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

Fallout Tactics přináší do světa Falloutu taktickou hratelnost zaměřenou na týmovou spolupráci a strategii. Hráči se stávají členy Bratrstva oceli, které se snaží obnovit zbytky civilizace a postavit se nepřátelům v radioaktivních pustinách. Hra kombinuje RPG prvky s taktickými bitvami a klade důraz na správu týmu a jeho vybavení.

Dlouho očekávané vydání

Fallout® Classic Collection měla být na Epic Games Store k dispozici již dříve, ale z technických důvodů se její vydání opozdilo. Tato situace způsobila zklamání u mnoha hráčů, kteří na tuto kolekci netrpělivě čekali. Nyní však mají všichni fanoušci post-apokalyptických RPG konečně možnost si tyto klasiky přidat do své digitální knihovny a vychutnat si je v plné kráse.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost stáhnout si Fallout® Classic Collection zdarma do 5. září 2024 a ponořte se do světa plného mutantů, intrik a nekonečných možností. Hry jsou dostupné pro všechny hráče s účtem na Epic Games Store.