Foto: Freepik

Digitální obchod GOG opět láká hráče atraktivní nabídkou – tentokrát si můžete zcela zdarma přidat do své herní knihovny titul Intravenous. Tato hra, která vyšla v roce 2021 pod taktovkou studia Explosive Squat Games, je jedinečnou kombinací retro akce a stealth prvků. Nabídka je dostupná jen do 9. srpna, takže pokud máte rádi taktickou akci s důrazem na promyšlený postup, je nyní ten správný čas jednat.

Intravenous je izometrická akční hra, která se zaměřuje na kombinaci rychlých přestřelek a tichého, pečlivě naplánovaného postupu. Hráč se ujímá role postavy, která se ocitá uprostřed intenzivního konfliktu, kde je klíčem k přežití chytrá taktika a efektivní využívání okolního prostředí. Kromě bojů tváří v tvář můžete také využít různé pasti a rozptýlení, aby nepřátelé nevěděli, odkud přichází další útok.

Děj hry se točí kolem hlavního hrdiny, který se po smrti svého bratra vydává na cestu pomsty proti těm, kteří jsou za tuto tragédii zodpovědní. Hra nabízí nejen napínavou akci, ale i příběh plný zvratů a emocí. Kombinace izometrického pohledu a detailně zpracovaného prostředí vytváří atmosféru, která hráče vtáhne a nepustí až do poslední mise.

Nabídka na GOG je součástí kampaně k nadcházejícímu pokračování, které má být vydáno na PC již 15. srpna. Tento nový díl slibuje rozšíření herních mechanik a ještě intenzivnější zážitek. Pokud vás tedy Intravenous zaujme, pokračování si určitě nenechte ujít.

Hru si můžete zdarma aktivovat na GOG do 9. srpna do 15:00. Tato časově omezená nabídka je skvělou příležitostí, jak si vyzkoušet kvalitní titul, který kombinuje to nejlepší z retro akcí a moderního stealthu.

Zdroj: GOG.com