Foto: Freepik

V „Nobody Wants to Die“ se hráči vžijí do role detektiva Jamese Karryho, který se ocitne ve složitém pátrání po sériovém vrahovi v temném a technologicky vyspělém městě. Hra přináší noirový příběh plný zvratů, kde jsou moderní technologie a možnost manipulace s časem klíčovými prvky vyšetřování.

Co se týče herní mechaniky, hlavní důraz je kladen na vyšetřování a sběr důkazů, což hráče přivede k detailnímu průzkumu různorodých prostředí. Tento přístup umožňuje hráčům ponořit se do světa hry a zkoumat jeho zákoutí, přičemž každá nalezená stopa může být klíčem k vyřešení případu.

„Nobody Wants to Die“ je nyní k dispozici na platformě Steam pro PC a také na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S, přičemž cena hry byla stanovena na 25 eur. Vývojáři ke hře uvolnili také launch trailer, který nabízí první pohled na atmosféru hry a možnosti, které hráčům nabízí. Dřívější záběry z hraní naznačují, že se můžeme těšit na hru, která kombinuje silný příběh s inovativními herními prvky cyberpunku, čímž osloví nejen fanoušky žánru, ale i širší herní komunitu.

Tato hra je dalším příkladem toho, jak polská herní scéna roste a přináší kvalitní tituly, které si získávají mezinárodní pozornost. „Nobody Wants to Die“ slibuje být jedním z těch titulů, které budou hráči vzpomínat ještě dlouho po jeho dohrání.

Zdroj: idnes.cz (odkaz)