Foto: Freepik

Co je PC Game Pass a proč je tato nabídka zajímavá?

PC Game Pass je služba od společnosti Microsoft, která umožňuje hráčům přístup k široké škále her za měsíční poplatek. Předplatitelé mají možnost stahovat a hrát stovky her různých žánrů, od nezávislých titulů až po velké AAA hry. Pro mnoho hráčů je to skvělá příležitost, jak si vyzkoušet nové hry bez nutnosti investovat do každé zvlášť.

Nabídka od Nvidie je zajímavá především pro ty, kteří dosud s PC Game Passem nemají zkušenost. Měsíc zdarma poskytuje dostatečně dlouhou dobu na to, aby si hráči mohli vyzkoušet různé tituly a zjistit, zda jim tato služba vyhovuje. Vzhledem k tomu, že se nabídka vztahuje pouze na nové předplatitele, jde o chytrý tah, jak přilákat nové zákazníky a možná je přesvědčit k dlouhodobému předplatnému.

Foto: Freepik

Podmínky nabídky a jak ji využít

Aby bylo možné tuto nabídku využít, je třeba splnit několik podmínek. Především je nutné být vlastníkem grafické karty Nvidia GeForce GTX 10 nebo novějšího modelu. Tato podmínka není překvapivá, protože Nvidia tímto krokem propaguje své vlastní produkty a zároveň zajišťuje, že zájemci budou mít dostatečný výkon pro kvalitní herní zážitek.

Dále je nutné, aby zájemce byl novým předplatitelem služby PC Game Pass. To znamená, že pokud už jste někdy měli předplatné, tuto nabídku nebudete moci využít. Při aktivaci je také potřeba zadat číslo platební karty, což je standardní postup u mnoha předplatitelských služeb. Je však důležité mít na paměti, že pokud si nepřejete pokračovat v předplatném i po uplynutí prvního měsíce, je nutné ho včas zrušit. Jinak vám bude automaticky naúčtována platba za další měsíc.

Jaké jsou výhody a nevýhody této nabídky?

Jednou z hlavních výhod této nabídky je samozřejmě fakt, že je zdarma. To umožňuje hráčům, kteří si nejsou jisti, zda chtějí do PC Game Pass investovat, vyzkoušet si ho bez rizika. Pro ty, kteří vlastní potřebnou grafickou kartu a splňují ostatní podmínky, je to výborná příležitost rozšířit si herní obzory.

Na druhé straně, omezení na nové předplatitele může být pro některé hráče zklamáním. Pokud jste již v minulosti PC Game Pass využili, tato nabídka pro vás není dostupná. Stejně tak, pokud nevlastníte grafickou kartu GeForce GTX 10 nebo novější, nemůžete nabídku využít. Další nevýhodou může být nutnost zadání platební karty, což může některé zájemce odradit, i když je to běžná praxe.

Proč Nvidia tuto akci spustila?

Nvidia má dlouhodobý zájem na podpoře svého ekosystému grafických karet a herních služeb. Spolupráce s Microsoftem na této nabídce je logickým krokem v této strategii. PC Game Pass je jednou z nejpopulárnějších herních služeb na trhu a její propojení s hardwarem Nvidia může pomoci zvýšit prodej grafických karet, zejména mezi hráči, kteří hledají optimální herní zážitek.

Tato akce také ukazuje, jak se Nvidia snaží reagovat na rostoucí konkurenci na trhu s grafickými kartami. Nabídka měsíce zdarma na PC Game Pass může být pro mnohé hráče dostatečným důvodem, proč si vybrat právě grafickou kartu od Nvidie.

Závěr

Nabídka měsíce zdarma na PC Game Pass od Nvidie je zajímavou příležitostí pro hráče, kteří chtějí vyzkoušet širokou škálu her bez nutnosti okamžité investice. Přestože má své podmínky a omezení, pro mnoho lidí může být lákavou nabídkou, jak si rozšířit herní knihovnu a prozkoumat nové tituly. Nvidia tímto krokem nejen podporuje své vlastní produkty, ale také ukazuje, že chápe potřeby a přání moderních hráčů. Pokud splňujete podmínky a máte zájem o nové herní zážitky, stojí za to tuto nabídku zvážit.

Zdroj: Nvidia.com (odkaz)