Foto: Freepik

Scarlet Deer Inn se vyznačuje neobvyklou výtvarnou stylizací, která využívá techniku vyšívání. Tento vizuální styl přidává hře jedinečný šarm a uměleckou hloubku, což z ní dělá skutečný unikát na poli adventur. Hra se odehrává v prostředí inspirovaném středověkou Evropou a hráče zaujme nejen svým vzhledem, ale i příběhem plným tajemství a emocí. Hlavní hrdinka se musí postavit mnoha výzvám, zatímco odkrývá záhady svého okolí.

Na druhé straně máme Gravewatch, hru, která vás zavede do temného a strašidelného světa plného nebezpečí. Tento survival horor nabízí atmosféru, která se dá srovnat s největšími tituly AAA produkce. Hráči se mohou těšit na moderní grafiku, propracované prostředí a příběh, který je vyprávěn skrze různé perspektivy a metody, čímž se zvyšuje jeho hloubka a komplexnost. Michal Baláž, tvůrce hry, se zaměřil na vytvoření pohlcujícího zážitku, který vás udrží v napětí od začátku do konce.

Obě hry jsou stále ve vývoji, ale demoverze na Steamu nabízejí skvělou příležitost nahlédnout do jejich světa a zažít na vlastní kůži, co nás čeká v plných verzích. Pokud máte rádi adventury s jedinečnou stylizací nebo horory, které vás nenechají vydechnout, určitě stojí za to tyto demoverze vyzkoušet.

Zájemci o Scarlet Deer Inn i Gravewatch mají nyní jedinečnou možnost poznat nové české herní projekty, které slibují nejen originální zážitek, ale i důkaz toho, že česká herní scéna má stále co nabídnout. Neváhejte a navštivte Steam, kde si můžete obě demoverze zdarma stáhnout a sami se přesvědčit o jejich kvalitách.

Zdroj: Steam.com