Foto: Freepik

Charming 3D platformová hra Astro Bot, která si rychle získala srdce hráčů po celém světě, dostane ještě letos na podzim nový bezplatný update. Ten přinese pět speciálních úrovní, které budou zaměřeny na speedruny. Tento update, představený během zářijové prezentace State of Play od Sony, slibuje fanouškům nejen nové výzvy, ale i příležitost k vylepšení svých dovedností v co nejrychlejším dokončení jednotlivých úrovní.

Nová výzva pro hráče

Speedrunning se stává stále populárnější disciplínou ve světě videoher a Astro Bot se rozhodl tuto výzvu podpořit speciálními úrovněmi, které jsou navrženy přesně pro tento účel. Speedrun vyžaduje precizní ovládání, perfektní načasování a neustálé zlepšování strategie, jak překonat jednotlivé části hry co nejrychleji. Tento update tedy potěší nejen fanoušky série, ale také hráče, kteří hledají nové způsoby, jak překonat sebe sama a své dosavadní výkony.

Robotí přátelé a známé postavy z herního světa

Kromě pěti nových speedrunových úrovní přinese update i další rozšíření obsahu v podobě záchrany deseti nových robotických přátel. Tyto postavičky jsou inspirovány populárními tituly z herního portfolia PlayStationu, jako například Helldivers II a Stellar Blade. Zatímco Helldivers II přináší futuristickou armádu, Stellar Blade odkazuje na ikonickou postavu Eve. Tento krok ze strany vývojářského týmu Asobi je zároveň milým mrknutím směrem k fanouškům konzole PlayStation, kteří mohou objevit v těchto postavách nejen známé hvězdy, ale také méně známé klenoty z historie PlayStationu.

Proč je teď ten správný čas naskočit na vlak Astro Bota?

Pokud jste dosud nezkusili Astro Bot, teď je ideální chvíle, abyste se nechali vtáhnout do tohoto světa plného roztomilých robotů a zábavných výzev. Hra, která nabízí inovativní 3D platformový zážitek, je nejen vizuálně působivá, ale také technicky výborně zpracovaná, což z ní dělá perfektní volbu pro hráče všech věkových kategorií. Navíc, s novým obsahem zaměřeným na speedrunning a přidáním postav z dalších herních univers, nabízí Astro Bot rozmanitost a čerstvý obsah, který vás bude bavit i po dohrání hlavní kampaně.

Pokud máte zájem vyzkoušet nové výzvy a získat své místo na vrcholu speedrun žebříčků, není na co čekat. Nové úrovně vám umožní prozkoumat herní mechaniky do hloubky, zlepšit své schopnosti a získat další zážitky ze světa Astro Bota. Stačí se ponořit do hry a začít si užívat vše, co nabízí – od dynamických úrovní po záchranu nových postaviček, které vám přinesou ještě více zábavy.

Astro Bot tak pokračuje v rozšiřování svého obsahu a vychází vstříc potřebám hráčů, kteří hledají zábavu, výzvu a důvod se ke hře vracet. Tento přístup se vývojářům rozhodně vyplácí, protože hra díky své přístupnosti a inovativnímu obsahu stále patří mezi oblíbené tituly na platformě PlayStation.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)