Foto: Freepik

TOEM: Klidná a kreativní adventura s fotoaparátem v ruce

TOEM je hra, která okouzlí především hráče hledající relaxaci a odpočinek. Vyvinutá švédským studiem Something We Made, tato roztomilá adventura nabízí jedinečný herní zážitek založený na průzkumu černobílého světa plného detailů a zajímavých postav. V roli mladého cestovatele budete pomocí fotoaparátu řešit drobné hádanky a plnit úkoly obyvatel městeček, která navštívíte.

Každá lokace v TOEM má svůj jedinečný šarm, od malebných vesniček po husté lesy, kde na vás čekají tajemství, která je třeba odhalit. Hra se zaměřuje na jemné a klidné prozkoumávání prostředí a nabízí odpočinkovou atmosféru bez jakéhokoli stresu nebo časových limitů. Fotografie zde hraje hlavní roli, takže pokud máte rádi kreativní přístup ke hraní, TOEM vás zaujme svou netradiční mechanikou a hravým pojetím světa.

The Last Stand: Aftermath: Akční roguelike v temném světě zombie apokalypsy

Pokud máte chuť na něco akčnějšího, The Last Stand: Aftermath od studia Con Artist Games nabízí napínavý zážitek v temném světě zasaženém zombie apokalypsou. Tato roguelike akční adventura se zaměřuje na přežití v neúprosném prostředí, kde je každý den bojem o život. Zajímavostí je, že vaše postava je již nakažená zombie virem, a tak je otázkou času, než se její osud naplní.

Hráči se musí probojovat přes hordy nepřátel, získávat suroviny, vyrábět předměty a bojovat o poslední chvíle života, zatímco infekce postupuje. Kombinace survival prvků a rougelike mechanik, kde po každé smrti začínáte s novou postavou, zaručuje, že každé herní sezení bude odlišné. Hra navíc nabízí řadu strategických možností – můžete se pokusit objevit tajemství, která by mohla pomoci ostatním přeživším, nebo se jednoduše soustředit na co nejdelší přežití.

Jak si hry zdarma přidat?

Pokud jste ještě nevyužili nabídku her zdarma na Epic Games Store, je to velmi jednoduché. Stačí se přihlásit na svůj účet na Epic Games, navštívit stránku s aktuálními hrami zdarma a přidat si TOEM i The Last Stand: Aftermath do své knihovny. Jakmile si je jednou přidáte, zůstanou vám napořád, takže je můžete hrát kdykoliv se vám zachce, i když akce skončí.

Obě hry jsou naprosto odlišné, a tak osloví širokou škálu hráčů. TOEM je ideální pro ty, kteří preferují pomalejší, meditativní hry, kde mohou objevovat krásný svět a řešit drobné hádanky. Na druhé straně The Last Stand: Aftermath osloví fanoušky intenzivních her s důrazem na přežití a boj proti zombiím.

Nenechte si ujít tuto příležitost a využijte možnost přidat si tyto skvělé tituly zdarma do své knihovny. Nabídka je časově omezená – máte čas do 26. září 2024, takže neváhejte a stahujte!

Zdroj: Epic Games