Foto: Freepik

Od 12. do 19. září bude mít herní komunita další příležitost rozšířit svou digitální knihovnu díky nabídce na platformě Epic Games. Tentokrát se mohou hráči těšit na dvě velmi zajímavé a odlišné hry, které budou dostupné zdarma: Rugrats: Adventures in Gameland a Super Crazy Rhythm Castle.

Rugrats: Adventures in Gameland – Návrat do devadesátých let

Pro mnoho hráčů je název Rugrats synonymem dětských dobrodružství, která provázela dětství celé generace. Rugrats: Adventures in Gameland přináší jedinečnou možnost vrátit se do světa oblíbených animovaných postaviček, ale tentokrát v herní podobě. Hra zůstává věrná svému původnímu zdroji, kdy vás vezme na dobrodružství s hlavními hrdiny, jako je Tommy, Chuckie, Angelica a další.

Co je však zajímavé, vývojáři zde vsadili na nostalgickou estetiku, inspirovanou retro videohrami z devadesátých let. Hráči se tak mohou těšit na pixelovou grafiku a klasické herní mechanismy, které osloví jak pamětníky, tak nové hráče, kteří chtějí zažít dobrodružství v tomto jedinečném stylu.

Super Crazy Rhythm Castle – Rytmická zábava na maximum

Druhým titulem, který bude dostupný zdarma, je Super Crazy Rhythm Castle. Jak název napovídá, jde o unikátní hru, která kombinuje rytmické prvky s chaotickou hratelností. Hráči se ocitnou v zámku plném šílených výzev, kde bude klíčové dodržovat hudební rytmus, aby mohli postupovat dál. Tato hra vyniká svým neotřelým pojetím, kdy se různé herní mechaniky prolínají s hudebními výzvami, které testují hráčovu koordinaci a smysl pro rytmus.

Super Crazy Rhythm Castle je ideální volbou pro hráče, kteří mají rádi hudební hry a chtějí si vyzkoušet něco netradičního. Kombinace rychlého tempa, kreativního level designu a unikátní atmosféry slibuje hodiny zábavy.

Závěrem

Pro ty, kteří hledají nové herní zážitky, jsou Rugrats: Adventures in Gameland a Super Crazy Rhythm Castle ideálními kandidáty. Každý z těchto titulů nabízí něco jiného – od nostalgie po originální rytmickou akci. Ať už si chcete zavzpomínat na staré časy s Rugrats, nebo se ponořit do světa plného hudebních výzev, od 12. do 19. září máte příležitost získat tyto hry zdarma a rozšířit si svou herní sbírku.

Zdroj: Epicgames.com