Foto: Freepik

O co ve hře jde?

Hero of the Kingdom: The Lost Tales 2 je součástí známé série, která se zaměřuje na adventurní RPG s jednoduchou, ale chytlavou hratelností. Hra vás zavede do fantastického světa, kde budete prozkoumávat různorodé lokace, bojovat s příšerami a plnit řadu úkolů. Vývojáři kladou důraz na snadnou přístupnost, což dělá tento titul ideálním pro všechny věkové skupiny a různé typy hráčů, kteří hledají oddechovou zábavu.

Kromě toho, že je hra zdarma, nabízí také českou lokalizaci, což je příjemný bonus pro hráče, kteří preferují hry ve svém rodném jazyce. Celá série Hero of the Kingdom je známá svou nenáročností na hardware, takže pokud máte starší počítač nebo notebook, hra by měla bez problémů fungovat i na méně výkonných strojích.

Pokud vás baví prozkoumávat herní světy, plnit různé mise a bojovat s nepřáteli, zatímco se ponoříte do jednoduchého, ale poutavého příběhu, Hero of the Kingdom: The Lost Tales 2 je pro vás tou správnou volbou. Navíc, když k tomu přidáte možnost si hru stáhnout zdarma, není důvod, proč to nezkusit.

Slovenské studio Lonely Troops

Za hrou stojí slovenské vývojářské studio Lonely Troops, které se v posledních letech zaměřilo na tvorbu menších, ale oblíbených herních titulů. Kromě Hero of the Kingdom: The Lost Tales 2 studio v nedávné době nabídlo zdarma také předchozí tituly této série – konkrétně Hero of the Kingdom II a Hero of the Kingdom III.

Hry od Lonely Troops nejsou jen pro fanoušky klasických RPG, ale také pro ty, kteří hledají přístupné tituly, které zvládne každý. Jejich zaměření na českou lokalizaci navíc přináší hře další přidanou hodnotu, díky čemuž se mohou těšit zájmu širokého spektra hráčů, včetně těch, kteří nemluví plynně anglicky.

Nezmeškejte tuto příležitost

Akce na Hero of the Kingdom: The Lost Tales 2 trvá do 30. září, takže neváhejte a zamířte na stránky Microsoft Storu, kde si můžete hru aktivovat. A pokud už máte zkušenosti s předchozími díly, tato nová hra vám nabídne další pokračování vašeho dobrodružství v oblíbeném fantasy světě.

Zdroj: Microsoft.com (odkaz)