Foto: Freepik

V herním světě je rozdělování her zdarma oblíbenou taktikou, kterou se platformy snaží přilákat nové hráče a udržet si stávající. Zatímco Epic Games Store je známý svým pravidelným rozdáváním her zdarma, čas od času se objeví zajímavé nabídky i na dalších digitálních platformách, jako jsou GOG, Steam nebo dokonce Microsoft Store. A právě Microsoft Store nyní přichází s netradiční nabídkou, kterou si nemůžete nechat ujít – hrou Hero of the Kingdom II, kterou můžete získat zcela zdarma.

Hero of the Kingdom II je dobrodružné RPG s námořní tematikou, které spatřilo světlo světa v roce 2015. Za touto hrou stojí nezávislé slovenské studio Lonely Troops, které si získalo pozornost hráčů svou schopností vytvářet poutavé herní světy s bohatým příběhem. V této hře se hráči vydávají na epické putování, kde je čeká plnění rozmanitých úkolů, boj s piráty a objevování nových míst.

Jedním z důvodů, proč byste měli této hře věnovat pozornost, je její vysoké hodnocení na platformě Steam, kde dosahuje úctyhodných 94 %. To svědčí o kvalitě a oblíbenosti mezi hráči, kteří si cení nejen propracovaného příběhu, ale také atmosféry a hratelnosti, kterou Hero of the Kingdom II nabízí.

Kromě samotné hratelnosti potěší také přítomnost oficiální české lokalizace, což je pro mnoho českých a slovenských hráčů významný faktor při výběru her. Český překlad usnadňuje pochopení příběhu a umožňuje hráčům plně si užít atmosféru hry bez jazykové bariéry.

V tuto chvíli není jasné, jak dlouho bude tato bezplatná nabídka na Microsoft Storu dostupná. Proto pokud vás Hero of the Kingdom II zaujala, doporučujeme neotálet a stáhnout si hru co nejdříve, než akce skončí.

Lonely Troops je studio, které se na herním trhu pohybuje již několik let a za tu dobu si získalo uznání nejen na domácí půdě, ale i v zahraničí. Jejich tituly se vyznačují silným příběhovým zaměřením a pečlivým zpracováním, což jim pomohlo vybudovat si stabilní základnu fanoušků. Hero of the Kingdom II je skvělým příkladem jejich tvorby, která kombinuje jednoduchost a zábavu s hlubšími příběhovými prvky.

Pokud máte rádi dobrodružná RPG s kvalitním příběhem, je Hero of the Kingdom II hra, kterou byste rozhodně neměli přehlédnout. A s možností stáhnout si ji zdarma z Microsoft Storu se jedná o nabídku, kterou byste si neměli nechat ujít.

Zdroj: Microsoft.com (odkaz)