Foto: poskytnuto společností Xiaomi

Herní výkon na maximu díky MediaTek Dimensity

Pod kapotou modelu Xiaomi 14T Pro se skrývá čipset MediaTek Dimensity 9300+, který přináší 37% nárůst výkonu v porovnání s předchozí generací. Tento procesor je přímo stvořený pro multitasking a náročné aplikace, což ocení hlavně hráči. Hraní na tomto telefonu je plynulé, bez sekání a s minimálními výkyvy snímkové frekvence i při graficky náročných titulech.

Grafický čip Immortalis-G720 zajišťuje až o 44 % vyšší grafický výkon, takže si hráči mohou vychutnat moderní hry s nekompromisním vizuálním zážitkem. Od her s otevřeným světem po online střílečky – s Xiaomi 14T Pro si budete moci vychutnat hry na nejvyšší detaily, aniž byste museli snižovat nastavení kvůli výkonu.

Hraní bez přehřívání: Chlazení na úrovni

Jedním z klíčových prvků, na který Xiaomi myslelo, je efektivní chlazení. Xiaomi 14T Pro je vybaveno systémem chlazení Xiaomi 3D IceLoop, který umožňuje udržet telefon na optimální teplotě i během dlouhých herních seancí. Žádné přehřívání ani ztráta výkonu kvůli teplotním omezením – vaše herní zážitky tak nebudou ničím přerušovány.

Foto: poskytnuto společností Xiaomi

Rychlé nabíjení a výdrž pro maratonské hraní

Pokud hrajete často a dlouho, oceníte i baterii s kapacitou 5000 mAh a 120W HyperCharge, které dokáže Xiaomi 14T Pro plně nabít už za 19 minut. Díky tomu se už nemusíte obávat, že by vás vybitý telefon zastihl uprostřed napínavého multiplayerového zápasu. Xiaomi 14T Pro také jako první z řady T nabízí bezdrátové nabíjení, takže kdykoliv můžete telefon odložit na nabíječku a pokračovat v hraní bez kabelů.

AI na pomoc hráčům

Hraní her není jen o hardwaru, ale i o funkcích, které zlepšují zážitek. Xiaomi 14T je plně připraveno s integrovanými funkcemi AI, které hráčům usnadňují každodenní používání. Ať už potřebujete rychle vyhledat herní tipy pomocí funkce Circle to Search with Google, nebo chcete zjednodušit multitasking mezi hraním a komunikací s přáteli – AI vám vše usnadní.

Funkce AI dokáže také automaticky optimalizovat herní výkon, upravit spotřebu baterie nebo spravovat paměť tak, aby běželo vše hladce. Hráči tak mohou naplno využívat potenciál svého zařízení, aniž by museli manuálně zasahovat do nastavení systému.

AMOLED displej a plynulost pohybu

Xiaomi 14T se pyšní 6,67palcovým AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 144 Hz, což je ideální pro hry, které vyžadují rychlé reakce a plynulý pohyb. Plynulost her je zaručena a animace budou působit naprosto přirozeně. Díky rozlišení 1,5K je obraz ostrý a jasný, což hráči ocení při objevování detailů ve svých oblíbených titulech. Displej nabízí také DCI-P3 pokrytí barevného spektra a špičkový jas 4000 nitů, takže hraní venku za slunečného dne nebude žádný problém.

Zvuk, který vás pohltí

Zvuk je důležitou součástí herního zážitku a Xiaomi 14T přináší špičkový zvukový výkon díky stereo reproduktorům s technologií Dolby Atmos. To znamená, že vás hra naprosto pohltí – ať už posloucháte zvuk kroků nepřítele nebo si vychutnáváte atmosférickou hudbu vaší oblíbené hry.

Styl a odolnost v jednom

Pro hráče, kteří si potrpí nejen na výkon, ale i na styl, Xiaomi 14T přichází v několika elegantních barevných provedeních. Model 14T je dostupný i v ekologické variantě Lemon Green, vyrobené z recyklovaných materiálů. Navíc má telefon krytí IP68, takže je odolný proti vodě i prachu, což oceníte, když svůj telefon používáte na cestách nebo během outdoorových herních maratonů.

Cena a dostupnost

Pro hráče, kteří hledají špičkový výkon, začíná Xiaomi 14T Pro na ceně 20 999 Kč, zatímco základní model Xiaomi 14T je k dispozici od 14 999 Kč. Oba modely jsou dostupné v několika variantách paměti, takže si můžete vybrat konfiguraci přesně podle svých potřeb.

S Xiaomi 14T získávají mobilní hráči nejen špičkový hardware, ale i bohaté AI funkce, které zlepšují herní zážitek a umožňují telefon plně přizpůsobit pro každodenní potřeby.

Zdroj: ittb.cz