Foto: Freepik

Invincible Presents: Atom Eve

Fanoušci populárního komiksového a animovaného seriálu „Invincible“ se mohou těšit na hru Invincible Presents: Atom Eve, která umožňuje hráčům ovládat silnou hrdinku jménem Atom Eve. Tato hra přináší jedinečný pohled do světa superhrdinů, kde hráči využívají Atom Eviných schopností manipulace s hmotou k ochraně města před hrozbami.

Ve hře se ocitnete v roli Atom Eve, mladé ženy, která byla geneticky upravena tak, aby ovládala molekulární struktury předmětů a tím měnila jejich tvar a funkci. Tento neobyčejný talent z ní dělá mocnou hrdinku, která bojuje proti zločinu a nebezpečí, které ohrožují lidstvo. Během hry budete čelit náročným výzvám, které prověří vaše schopnosti strategicky plánovat a efektivně využívat Atom Eviných schopností. Kromě akčních bojů se dočkáte i emotivních okamžiků, kde se Atom Eve musí vyrovnat s morálními dilematy, která přicházejí s jejími schopnostmi.

Invincible Presents: Atom Eve kombinuje akční bojovou hratelnost s hlubokým příběhem a poskytuje hráčům intenzivní zážitek, který stojí za vyzkoušení, ať už jste fanouškem komiksu nebo ne.

Kardboard Kings

Na druhé straně spektra stojí Kardboard Kings, simulátor obchodu s kartami. V této hře si hráči mohou otevřít vlastní obchod s kartami, kde budou prodávat sběratelské karty, reagovat na trendy a postupně si vybudovat renomé nejlepšího obchodu ve městě.

Hra se odehrává v poklidném přímořském městečku, kde hráči zdědí obchod se sběratelskými kartami po zesnulém otci. Hlavním úkolem je řídit obchod, nakupovat a prodávat karty, ale zároveň zkoumat různé příběhové linky, které se kolem vašeho obchodu odehrávají. Hráči si mohou vytvářet vztahy s místními obyvateli, účastnit se turnajů a rozvíjet svůj podnik. Každé rozhodnutí, jaké karty koupit a jak s nimi naložit, ovlivňuje popularitu obchodu a ziskovost.

Kardboard Kings nabízí poutavou směsici ekonomického simulátoru a budování příběhu. Hráči mají možnost ponořit se do světa sběratelských karet a prozkoumat krásně ilustrované městečko plné barev a života.

Obě hry jsou na Epic Games ke stažení zdarma po omezenou dobu, což z nich činí lákavou volbu pro hráče hledající jak adrenalinový zážitek, tak i odpočinkovou hru plnou strategie a plánování.

Nezapomeňte, že hry Invincible Presents: Atom Eve a Kardboard Kings budou k dispozici zdarma na Epic Games od 17. do 24. října 2024. Stačí je jen přidat do knihovny, abyste si je mohli užívat i po skončení této akční nabídky.

Zdroj: EpicGames.com