Foto: Freepik

Lagování bylo v Once Human zaznamenáno od samého začátku, ale přetrvávající problémy snižují kvalitu hraní pro mnoho uživatelů. Starry Studio proto přišlo s plánem optimalizace serverů, který bude realizován ve třech krocích.

Tříkrokový plán pro lepší výkon:

  1. 11. října proběhne první vlna optimalizací serverů.
  2. 17. října bude následovat další kolo vylepšení.
  3. Následně bude spuštěna „fáze průběžné optimalizace,“ kdy se studio bude věnovat dlouhodobému zlepšování stability hry.

Vývojáři přiznávají, že problémy hráčům znepříjemňují zážitek, a proto se rozhodli vykompenzovat hráče volnými herními předměty, které budou dostupné 17. října. Balíček odměn obsahuje například Starchrom, Mitsuko’s Mark či Gunpowder, které mohou hráčům pomoci ve hře. Tento den také odstartuje nová aktualizace The Way of Winter, která přináší PvE obsah a optimalizace, které by měly snížit výskyt lagů.

S více než 75 000 hráči denně Once Human dokazuje, že má potenciál být jedním z významných titulů letošního roku. Starry Studio má nyní příležitost nejen napravit technické nedostatky, ale také dále rozvíjet hru díky novému obsahu a aktualizacím.

Pokud vás zajímá více informací o této hře, nových aktualizacích nebo výhodách, které hráči mohou získat, sledujte oficiální kanály, kde vývojáři pravidelně sdílejí novinky.

Zdroj: PCgamesn.com (odkaz)