Foto: Freepik

Pro hráče, kteří se chystají ponořit do příběhu Johna Marstona a zažít bohatě vylíčený svět amerického pohraničí, je teď správný čas zkontrolovat, zda jejich počítač zvládne náročné podmínky divokého západu. Na platformě Steam už byly zveřejněny doporučené hardwarové specifikace, takže se můžete ujistit, že váš počítač splňuje všechny požadavky.

Jaké jsou minimální a doporučené požadavky?

Pro hraní Red Dead Redemption na PC budete potřebovat alespoň procesor Intel Core i5-4670 nebo AMD FX-9590, grafickou kartu Nvidia GeForce GTX 960 nebo AMD Radeon R7 360 a 8 GB RAM. Tyto specifikace by měly zajistit základní herní zážitek.

Pokud chcete hru užít s vyššími detaily a plynulejším chodem, bude vhodné disponovat výkonějším vybavením, jako je procesor Intel i5-8500 nebo AMD Ryzen 5 3500X, grafická karta Nvidia RTX 2070 nebo AMD RX 5700 XT a 8 GB RAM. Místo na disku vyžaduje hra 12 GB, ale pro plynulejší načítání a celkově lepší výkon se jednoznačně doporučuje SSD disk.

Kdy se na hru můžeme těšit?

Vydání PC verze Red Dead Redemption je naplánováno na 29. října, což znamená, že hráči se mohou těšit na návrat do světa kovbojů a banditů, tentokrát na své oblíbené platformě. To přináší novou příležitost pro všechny, kteří tuto hru dříve neměli možnost vyzkoušet, i pro ty, kdo se chtějí vrátit zpět k jejímu příběhu.

V blízké době také plánujeme společné hraní Red Dead Redemption 2, takže pokud už máte sestavu připravenou, můžete se rovnou pustit do dalšího dobrodružství v otevřeném světě, kde každý kout přírody dýchá autenticitou a kde vás čekají strhující zážitky.

Nyní je ten pravý čas připravit se na návrat do minulosti a prožít znovu nezapomenutelný příběh Red Dead Redemption – tentokrát s plnou podporou PC hardwaru.

Zdroj: Tisková zpráva