Foto: Freepik

Návrat do roku 1999 ve stylu Warframe

Rozšíření Warframe: 1999, které bylo poprvé představeno v srpnu 2023, přináší hráčům jedinečnou možnost vrátit se do devadesátých let s moderním, ale stylovým twistem. Jak už název napovídá, hra se odehrává na přelomu tisíciletí – konkrétně na Silvestra v roce 1999. Tento návrat do minulosti však přichází s přídavkem temné a dystopické atmosféry, typické pro Warframe.

Co na vás čeká v demoverzi?

V demu se hráči podívají do města Höllvania – městského labyrintu zaplněného zákeřným Techrotem a novou frakcí nepřátel zvaných Scaldra. Hlavní hrdina Arthur se během své cesty setkává s různými překážkami, ale dostává na pomoc své technologicky vylepšené vozidlo Atomicycle, které mu pomůže proplétat se skrz nepřátelské linie.

Jedním z hlavních prvků této demoverze je mise typu „Exterminate“, kde hráči bojují proti Scaldře, jejichž hlavní zbraní jsou toxické útoky. I když jde jen o malou část toho, co nás čeká v plné verzi, demoverze nabízí dostatek novinek na to, aby zaujala jak veterány Warframe, tak nováčky.

Získejte odměny v demoverzi

Hráči, kteří úspěšně dokončí demoverzi, budou odměněni Protokol Longsword Skinem – jedinečným vzhledem pro zbraň, která dokonale ladí se stylovou AX-52. Demoverze je přístupná pro všechny hráče, kteří již mají za sebou questy Awakening a Vor’s Prize. Stačí se na své lodi podívat vedle hlavního navigačního terminálu, kde na vás čeká nový PC, přímo inspirovaný 90. léty. Odtud se dostanete přímo do demoverze.

Co můžete očekávat od plné verze?

Warframe: 1999 je jedno z nejočekávanějších rozšíření, které se za poslední dobu ve hře objeví. Kombinace nového obsahu a nostalgie po devadesátkách vytváří unikátní zážitek, který se bude hráčům líbit. Přestože datum vydání plné verze zatím není známé, demoverze a nedávný update Koumei and the Five Fates by měly poskytnout dostatek materiálu, aby vás zabavil.

Pokud se chystáte ponořit do hry už dnes, nezapomeňte využít všechny dostupné kódy Warframe, abyste získali další odměny. A pokud chcete zůstat v obraze, sledujte náš průvodce s informacemi o datu vydání Warframe: 1999.

Závěr

Demoverze Warframe: 1999 je skvělou příležitostí vyzkoušet si nový obsah dříve, než se plná verze dostane na trh. Připravte se na výpravu do města Höllvania, kde na vás čekají noví nepřátelé, mise plné akce a atmosféra, která vás vrátí zpět do devadesátých let.

Zdroj: PCGamesn.com (odkaz)