Foto: Freepik

Marvel’s Spider-Man 2, jeden z nejočekávanějších titulů posledních let, konečně míří na PC. Po úspěšném debutu na PlayStation 5 v roce 2023 se hra dočká svého portu na PC, který bude dostupný 30. ledna 2025. Tato verze nabídne několik vylepšení a speciálních bonusů, které potěší fanoušky netrpělivě očekávající rozšířenou verzi jejich oblíbeného dobrodružství.

Dvě edice, spousta novinek

Pro hráče budou připraveny dvě různé verze hry. Základní Standard Edition zahrnuje plnou hru s aktualizacemi známými z PlayStationu 5, včetně nových 14 obleků, „Ultimate Levels“ a nových možností symbiotických obleků. Mimo to také akční režim pro focení, který dává hráčům další nástroje pro tvorbu ikonických snímků.

Spider-man
Spider-man

Foto: Freepik

Digital Deluxe Edition přinese kromě toho pět exkluzivních obleků pro Petera i Milese, brzký přístup k Peterovu Arachknight obleku, Miles‘ Shadow-Spirit obleku a web grabber gadgetu. Fotomód bude dále rozšířen o nové nástroje, což z něj dělá neodolatelnou volbu pro fanoušky vizuálních efektů.

Ikonické postavy a nové výzvy

Marvel’s Spider-Man 2 přináší zpět dva z nejoblíbenějších hrdinů ze Spider-Verse – Petera Parkera a Milese Moralese. Tito pavoučí hrdinové spojí své síly proti celé řadě známých padouchů, včetně Kravena, Black Cat a Scorpiona. Největší pozornost ovšem přitahuje temný a zlověstný symbiont Venom, jehož přítomnost slibuje jedny z nejintenzivnějších okamžiků hry.

PC verze: Technická vylepšení a více možností

Verze pro PC nabídne nejen vylepšenou grafiku a výkon, ale i podporu ultraširokých monitorů, vyšší snímkovou frekvenci a další funkce, které konzolová verze neobsahuje. Pro hráče, kteří mají rádi maximální přizpůsobení herních prvků, bude PC verze dokonalým způsobem, jak si Spider-Manovo dobrodružství užít naplno.

Pokud jste tedy milovníkem Spider-Mana a vlastníte PC, připravte se na leden 2025. Tato verze hry přinese nejen všechny klíčové prvky z PlayStationu, ale i několik dalších vylepšení a bonusů, díky kterým si pavoučí hrdiny užijete ještě více.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)