Foto: Gamebot, autor: Lukáš Erlebach

Kdy se může hodit a pro koho je určena

Bezdrátová myš Trust YVI+ je ideální pro každodenní použití doma i v kanceláři. Její kompaktní velikost a snadná přenosnost z ní činí vynikající volbu pro cestovatele a lidi, kteří často pracují na různých místech. Například pokud často přesouváte svůj notebook mezi domácí kanceláří a pracovním místem, oceníte kompaktní a snadno přenosný design této myši. Myš je také vhodná pro uživatele, kteří preferují bezdrátová zařízení pro jejich schopnost udržovat pracovní prostor bez kabelů.

Klíčové vlastnosti a jejich přínosy

Tichá tlačítka

Jednou z vynikajících vlastností myši Trust YVI+ jsou její tichá tlačítka. Tato vlastnost je ideální pro prostředí, kde je důležitý klid, například v knihovnách nebo otevřených kancelářích, kde by hlasité klikání mohlo rušit ostatní.

Ekologický design

Myš je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálů, což je krok správným směrem k udržitelnosti. Tento aspekt je podpořen zlatým statusem „Gold 2022 Sustainability Rating“ od mezinárodní ratingové platformy ECOVADIS, což znamená, že Trust patří mezi nejlepších 5 % společností v oblasti udržitelnosti.

Bezdrátové provedení

S bezdrátovým dosahem až 8 metrů a možností schovat micro USB přijímač do spodní části myši je tato myš mimořádně praktická. Už nikdy nebudete muset řešit zamotané kabely nebo nedostatek volného prostoru na pracovním stole.

Dlouhá výdrž baterie

Myš je dodávána s AA baterií, která vydrží až 12 měsíců. Díky praktickému vypínači můžete ještě více prodloužit životnost baterie, což znamená méně častou potřebu výměny baterií a méně odpadu.

Ergonomický design

Trust YVI+ je navržena pro pohodlné používání jak pravou, tak levou rukou. Pryžové boky zajišťují pevný a pohodlný úchop, což je důležité pro dlouhodobé používání bez únavy.

Nastavitelná citlivost DPI

Myš disponuje dvěma úrovněmi citlivosti DPI (800/1600), které můžete snadno přepínat podle svých potřeb. Tato funkce je užitečná při různých typech práce, od přesného grafického designu až po běžné kancelářské úkoly.

Praktické zkušenosti

V praxi se myš Trust YVI+ osvědčila jako spolehlivá a snadno použitelná. Instalace je rychlá a intuitivní – stačí připojit USB přijímač a myš je připravena k použití. Tichý chod tlačítek skutečně přispívá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí a dlouhá výdrž baterie eliminuje starosti s častou výměnou.

Závěr

Trust YVI+ Wireless Mouse ECO Certified je vynikající volbou pro každého, kdo hledá ekologicky šetrnou, ergonomickou a spolehlivou bezdrátovou myš. Její vlastnosti, jako jsou tichá tlačítka, dlouhá výdrž baterie, nastavitelné DPI a kompaktní design, ji činí vhodnou pro širokou škálu uživatelů, od kancelářských pracovníků po cestovatele. Navíc, její výroba z recyklovaných materiálů a vysoké hodnocení udržitelnosti ji staví do popředí mezi ekologickými technologickými produkty.

Děkujeme společnosti Trust za zapůjčení bezdrátové myši Trust YVI+ Silent.

Zdroj: uživatelské hodnocení Gamebot, informace poskytnuté společností Trust.