Foto: Freepik

Nové ukázky z alfa verze

Nedávno zveřejněný trailer, představený na akci Games Baked in Germany, odhaluje nové gameplay záběry. Darmstadské studio Claymore Game, které na hře pracuje, se snaží zachytit klasické strategické prvky série. Trailer ukazuje různorodé herní prostředí – od zasněžené Skandinávie přes vyprahlou Afriku až po bojiště Evropy. Tato rozmanitost slibuje dynamické a napínavé mise, které vyžadují kombinaci tiché likvidace, rozptylování nepřátel a využívání okolního prostředí.

Nostalgie v moderním kabátu

Commandos: Origins přináší známou hratelnost z původních her série s moderními vylepšeními a grafickým zpracováním. Hráči budou opět vést své komando – Zelený baret, Sapper, Sniper, Řidič, Marine a Špión – skrz nebezpečné mise. Každý člen týmu má své specifické dovednosti, které musí být chytře kombinovány pro dosažení úspěchu.

Akce, taktika a historie

Trailer ukazuje, jak se komando pouští do různorodých misí, které zahrnují tichou likvidaci nepřátel, ukrývání těl, nastražování pastí a využívání okolního prostředí. Pokud tichý přístup selže, je možnost sáhnout po těžších zbraních a prorazit si cestu hlasitějším způsobem. Tato variabilita a možnost volby strategie činí hru atraktivní pro široké spektrum hráčů.

Očekávané vydání

Commandos: Origins má vyjít ještě letos na platformy PC, PlayStation 5 a Xbox Series, a zároveň bude dostupný i v Game Passu. Přestože přesné datum vydání zatím nebylo oznámeno, očekávání fanoušků jsou vysoká. Tento remake nejen vzdává hold původní hře, ale také přináší nové prvky a vylepšení, která mohou oslovit širší publikum.

Závěrem lze říci, že Commandos: Origins je hrou, která spojuje nostalgii s moderním herním zážitkem. Fanoušci původní série se mohou těšit na návrat k oblíbeným prvkům, zatímco noví hráči mohou objevit taktiku druhé světové války v novém provedení.

Zdroj: Steampowered.com (odkaz)