Foto: Freepik

Potvrzení návratu

Dan Vávra na svém Facebookovém profilu sdílel fotku z dabingového studia, kde byl zachycen společně s psem, jehož majitelem je podle Vávrova komentáře Richard Wágner. Tímto způsobem Vávra potvrdil, že Wágner, který namlouval Jindru v prvním díle, se vrací i do pokračování. Tento krok nepochybně potěší mnoho fanoušků, kteří se obávali změny hlasu hlavní postavy.

Wágnerovo vyjádření a očekávání

Richard Wágner se po oznámení hry vyjádřil k otázkám fanoušků, že nebyl osloven pro dabing pokračování. Vzhledem k náročnosti a rozsahu hry, který zahrnuje mnoho replik, bylo však zřejmé, že dabing již nějakou dobu probíhá. Vávrova fotka nyní tuto skutečnost potvrdila a odhalila, že Wágner na dabingu skutečně pracuje.

Oficiální potvrzení a další očekávání

Oficiální oznámení od studia Warhorse zatím nebylo vydáno, stejně tak se k situaci formálně nevyjádřil ani Richard Wágner. Nicméně, komentáře Vávry a samotného Wágnera na sociálních sítích naznačují, že jejich spolupráce je v plném proudu a že se můžeme těšit na návrat známého hlasu v roli Jindry.

Před měsícem poskytl PR manažer Warhorse Studios Tobias Stolz-Zwilling informace, že Dan Vávra osobně dohlíží na výběr hlasů pro klíčové postavy, což přidává na vážnosti celému procesu dabingu. Přestože mnoho detailů zůstává zahaleno tajemstvím, fanoušci se mohou těšit na další překvapení, které studio Warhorse připravuje.

Závěr

Návrat Richarda Wágnera do role Jindry je velkou novinkou pro všechny hráče, kteří si oblíbili jeho výkon v prvním díle. Jeho hlas přinese do hry autentičnost a kontinuitu, což je pro takto rozsáhlý a příběhově bohatý projekt klíčové. Očekávání jsou velká a fanoušci se nemohou dočkat, až se znovu ponoří do středověkého světa Kingdom Come: Deliverance II s Wágnerovým hlasem v hlavní roli.

Zdroj: Vortex.cz (odkaz)