Foto: Freepik

DNF Duel

DNF Duel je bojová hra, která kombinuje prvky klasických bojovek s moderním vizuálním zpracováním. Hra vychází z populární korejské hry Dungeon Fighter Online a přináší dynamické souboje plné speciálních útoků a komb. Každý z dostupných bojovníků má svůj vlastní unikátní styl a schopnosti, které mohou hráči využít v rychlých soubojích proti ostatním. Hra je ideální pro fanoušky žánru, kteří hledají nové výzvy a chtějí si vyzkoušet svou zručnost v intenzivních zápasech.

CYGNI: All Guns Blazing

CYGNI: All Guns Blazing je akční střílečka ve stylu klasických arkádových her, která se zaměřuje na intenzivní letecké souboje. Hra vás zavede do světa plného futuristických bitev, kde se jako pilot musíte postavit obrovským flotilám nepřátel. Grafické zpracování a efekty jsou na vysoké úrovni, což vytváří atmosféru neustálého napětí a akce. Hráči budou muset využívat své reflexy a strategické myšlení, aby přežili nápor nepřátelských útoků a postupovali v misích kupředu.

Apex Legends™: Conduit Free Unlock Bundle

Apex Legends™: Conduit Free Unlock Bundle je speciální balíček pro populární battle royale hru Apex Legends. Tento balíček umožňuje hráčům zdarma odemknout nového legendárního hrdinu, Conduit. Apex Legends je rychlá a akční battle royale hra, která se odehrává v rozmanitém světě s různými postavami, z nichž každá má své vlastní schopnosti. Conduit přináší do hry nový herní styl a schopnosti, které mohou změnit dynamiku zápasů. Tento balíček je ideální pro stávající hráče Apexu, kteří chtějí vyzkoušet něco nového, nebo pro nové hráče, kteří hledají záminku, jak se do hry zapojit.

Tento balíček a hry jsou dostupné ke stažení zdarma po omezenou dobu do 15. srpna, takže pokud vás některá z her zaujala, neváhejte a přidejte si ji do své knihovny na Epic Games Store.

Zdroj: Epicgames.com