Foto: Freepik

Časově omezená nabídka a slevy

Nabídka na Steamu, která běží až do neděle 1. září do 22:00, umožňuje hráčům vyzkoušet Kingdom Come: Deliverance zdarma. Tento časově omezený trial je ideální příležitostí pro ty, kteří dosud neměli možnost ponořit se do autentického světa českého středověku. Kingdom Come: Deliverance, vydaná v roce 2018, zaujala svou pečlivě zpracovanou historickou přesností, absencí magických prvků typických pro fantasy RPG, a důrazem na realistické souboje a survival prvky.

Pokud se hráč rozhodne, že chce ve hře pokračovat, nemusí si lámat hlavu s vysokou cenou. V rámci aktuální slevové akce je základní verze hry k dispozici za pouhá 3 eura. Pro ty, kteří si přejí plný zážitek včetně všech dodatečných přídavků, je tu Royal edice za 4 eura. Tato edice obsahuje všechny DLC, která byla pro hru vydána, a nabízí tak kompletní zážitek z Kingdom Come: Deliverance.

Co přinese pokračování?

Nadšenci do tohoto historického RPG mohou být ještě více natěšeni díky oznámení, že vývojáři z českého studia Warhorse Studios v současnosti dokončují práce na pokračování – Kingdom Come: Deliverance II. Tento nový titul by měl vyjít v únoru příštího roku na PC i konzolích, což znamená, že hráči nebudou muset čekat dlouho, než se opět ponoří do středověké Evropy.

Přestože podrobnosti o příběhu a mechanikách druhého dílu zatím nejsou příliš známé, očekává se, že vývojáři navážou na úspěch prvního dílu. Hra by měla opět nabídnout realistické zpracování, tentokrát snad ještě propracovanější grafiku a rozšířený svět, ve kterém hráči budou moci prozkoumávat nové lokace, setkat se s historickými osobnostmi a účastnit se důležitých událostí své doby.

Závěr

Pro ty, kteří hledají kvalitní herní zážitek za nízkou cenu, je tato nabídka na Steamu jedinečnou příležitostí. Ať už se jedná o nové hráče, kteří dosud nevyzkoušeli Kingdom Come: Deliverance, nebo o veterány, kteří si chtějí připomenout tento herní klenot, teď je ta pravá chvíle se do hry pustit. Navíc se blížící se vydání Kingdom Come: Deliverance II je dalším důvodem, proč se s tímto titulem seznámit a připravit se na návrat do středověké Evropy v plné parádě. Nepropásněte tuto šanci a ponořte se do světa, kde každý váš krok může rozhodnout o vašem osudu.

Zdroj: Warhorse Studios