Foto: Freepik

TOEM: Umění objevování skrze fotografii

TOEM je černobílé dobrodružství, ve kterém se hráči vydávají na cestu světem s fotoaparátem v ruce. Hra klade důraz na průzkum, řešení hádanek a interakci s obyvateli malebného světa. Díky svému jedinečnému vizuálnímu stylu a klidnému tempu přináší TOEM relaxační zážitek. Hráči pomáhají místním postavám, odhalují tajemství a postupují na své cestě za zábavnými fotkami, které jsou klíčovým prvkem hry.

The Last Stand: Aftermath – Přežití v postapokalyptickém světě

Pro ty, kteří mají rádi akčnější hry, je tu The Last Stand: Aftermath. Tento survival rogue-lite titul je zasazen do světa zničeného zombie apokalypsou. Hráči převezmou roli jedné z posledních přeživších postav, které však byly nakaženy virem, a snaží se co nejdéle přežít. S každou novou hrou začínají s jiným přeživším, sbírají zásoby, staví pasti a bojují proti nebezpečným zombie hordám. Systém permanentní smrti přidává do hry na intenzitě, protože hráči vědí, že jeden špatný krok může být jejich poslední.

Skvělá nabídka pro všechny typy hráčů

Ať už jste fanouškem pohodových her s důrazem na vizuální krásu, nebo preferujete akční přežití v drsném světě, tato nabídka od Epic Games vám umožní vyzkoušet oba tyto žánry bez finanční investice. Oboje hry jsou k dispozici zdarma do 26. září 2024, takže pokud chcete obohatit svou knihovnu o nové zážitky, neváhejte a stáhněte si je včas.

Zdroj: EpicGames.com