Zdroj: Pixabay

Světlo světa spatřila první informace o tom, jak to bude s novou edicí jedné z nejpopulárnějších českých her, Mafie. Český herec a dabér Michal Holán, který je znám třeba z filmů Kameňák, ve videa na svém instagramovém účtu představil kolegu Libora Hrušku, který by měl být novou součástí týmu. Podle všeho by nahrávání dabingu v nahrávacím studia mělo započít již příští týden.

Zdroj: czc.cz

I přes to, že tato informace pochází od jednoho z dabérů není to oficiálně potvrzeno vydavatelem hry Cenega Czech, který by měl v blízké době uveřejnit oficiální sestavu. Na druhou stranu Holán neměl důvod vypustit do světa lživou zprávu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Michal Holan (@michal.holanos),

Pokud někdo nezná Libora Hrušku, jeho hlas je jistě povědomí, protože ho herec propůjčil třeba Marku Wahlbergovi, Kurtu Russelovi, Samuela L. Jacksona z Pulp Fiction či Aaronu Eckhartovi. Navíc za dabing Jamieho Foxxe ve filmu Ray obdržel i prestižní cenu Františka Filipovského. Libor Hruška má navíc i zkušenosti i přímo s dabováním Mafie, když v prvním díle daboval Billyho a v druhém díle pak Eddieho Scarpu.