Zdroj: Pixabay

Je z legendárních českých adventur, se kterou se setkáváme již od roku 1998 je zpět. Jedná se o Poldu, neboli detektiva Pankráce, kterého dabuje neodmyslitelně Luděk Sobota. Tvůrci této hry spustili včera crowdfundigovou kampaň, která má za cíl vybrat dostatek financí od fanoušků, aby mohli Poldu 7 dodělat.

První zmínky o nové verzi přišly již před pěti lety, ale až včera oficiální vývojáři ze Zima Software uveřejnili na českém crowdfundignovém serveru Hithit kampaň, ve které chtějí vybrat od fanoušků 400 tisíc korun českých. Každý, kdo by měl zájem přispět si může zvolit libovolný balíček od 99 Kč až po 49 999 Kč. Při přispění částky v hodnotě od 449 Kč po 649 Kč si vlastně předobjednáváte samotný výsledný titul, který navíc obdržíte 14 dní před oficiální premiérou v říjnu 2021. Za 999 Kč pak ke klasické mu titulu dostanete ještě podložku s motivem hry Polda 7.

Za příspěvek 1 499 Kč už obdržíte zajímavou sběratelskou edici s vlastním jménem a s očíslováním unikátní limitované edice. Navíc dostanete i podpisy všech dabérů, poděkování a podložku. Zajímavá je odměna za 2 799 Kč, který spočívá v možnosti nadabovat jednu z postav v samotné hře. Vývojáři pak dají možnost hráčům zvolit si, zda chtějí mít vedlejší postavy nadabované profesionály či přispěvateli.

Další odměny pak nabízejí setkání a večere s autory a dabéry, možnost podívat se na dabování. Za nejvyšší možnou částku, tj. 49 999 Kč pak autoři vytvoří karikaturu přispěvatele, která bude ve hře použita a bude se jmenovat podle toho, jak si bude přispěvatel přát. Z dějové linky této hry zatím není příliš mnoho známo, snad jen to, že se Pankrác vydán na fiktivní Celebritycon, jehož se mají zúčastnit i největší celebrity světa a bude řešit záhadu ohledně tajuplného mimozemského stroje.

Zdroj: Hithit