Zdroj: Pixabay

Mnoho fanoušků této velice povedené klasické české hry se již nemohlo dočkat, jak bude vypadat její nový kabát. Původně uniklo jen několik fotek na Windows Store a krátký teaser. Nyní je k dispozici i první oficiální trailer Mafia: Definitive Edition, který představuje remake Mafie téměř po dvaceti letech.

Původním autorem tohoto kousku byl Daniel Vávra, který momentálně  vede jiné studio, avšak mnoho českých zaměstnanců z Hangar 13 se na hře i tak podílí. Podle prezidenta Hangaru 13 Hadena Blackmana, který je za remake zodpovědný, byl předělán každý jednotlivý asset, cinematic i každý kousek herní náplně naprosto z gruntu. Nové bude i ovládání aut, které má být oproti původní verzi jednodušší.

Zdroj: Muve.cz

Spolu s novým kabátem musí přijít i nový dabing, protože některé scény byly přidány a některé zase odebrány, takže by dabing neseděl. Plné obsazení dabingu ještě není známo, ovšem na světlo světa pronikla informace, že Tommyho parťáka Paulieho si vystřihne opět Petr Rychlý. Dalším v týmu dabérů bude Libor Hruška, který to prozradil na svém instagramovém účtu.

V době vzniku původní Mafie se zdála tato hra být téměř dokonalou, avšak zpětně z dnešního pohledu je nutno uznat, že své nedostatky měla. Nyní se proto všichni těší, zda nový remake tyto nedostatky odstraní. Její plánované vydání tak zůstává stále na 28. srpna a měla by vyjít zároveň jak pro PC, tak i pro konzole. Již nyní si však můžete tento remake předobjednat, aby vám nakonec neutekl.