Foto: Pixabay

Vývojové studio Ubisoft nedávno přidalo nové dekorace a questy do své hry Assassin’s Creed Valhalla. Bohužel právě tyto nové dodělávky způsobily spadnutí celého systému. Proto byli vývojáři nuceni vydat rychlý hotfix, který by pro změnu tyto novinky opět odstranil. Festival Ostara přišel do Ravensthorpe na začátku minulého týdne jako součást bezplatného obsahu Assassin’s Creed Valhalla a běží do 8. dubna.

Jeho součástí pak je lukostřelba, bojové minihry či tři nové questové řady díky nimž by mohla Eivor například bojovat s nočními duchy. Vývojáři pak doslova uvedli, že si jsou plně vědomi toho, že celá hra padá, a to od vydání updatu 1.2.0. Zároveň však dodal, že celý tým pracuje usilovně na řešení, které by mělo přijít již příští týden.

We’re deploying a server-side hotfix to address a rise in crashing near Ravensthorpe. Settlement decorations will be temporarily removed and Ostara Festival quests involving decorations will not be completable. Thanks for your patience as our team releases a permanent fix soon! pic.twitter.com/gYG7O8dvF3

— Assassin’s Creed (@assassinscreed) March 20, 2021

Trvalá oprava se sice blíží, ale prozatím byl vydán alespoň rychlý hotfix, který by měl řešit padání na straně serveru odstraněním přebytečných dekorací a questů. Pro ty, kterým to uniklo, ještě připomínáme, že 29. dubna má přijít historicky první rozšíření Assassin’s Creed Valhalla, a to Wrath of the Druids. Díky tomuto rozšíření se dostane hlavní hrdinka do Irska, kde se setká s druidy z kultu Children of Danu. Dále se seznámíte s keltskými mýty i keltským folklórem.

Zdroj: Eurogamer.net (odkaz)