Foto: Pixabay

Hra Cyberpunk měla být v loňském roce absolutní špičkou a vrcholem hráčského roku, místo toho to bylo spíše zklamání. RPG jsou krásná a velice náročná věc, ale o to více je zkrátka potřeba klást důraz na vyladění všech chyb, která mohou zkazit dojem z jinak dobře propracované hry.

I možná proto čekají skalní příznivci Cyberpunku 2077 na nové patche či DLC, které by hře vrátily, co ji od začátku chybí. Jeden z hráčů si všiml, že v jednom z herních souborů je skrytý obsah, který je možná příprava na nové DLC k této hře.

Společnost CD Projekt Red již od premiéry hry oznámila, že přijde řada patchů, které mají vše dát do pořádku. Jeden z nich, patch 1.2, má přijít v následujícím týdnu a očekává se, že by měl opravit velké množství napáchaných chyb. První oficiální DLC pro Cyberpunk 2077 tak nejspíše vyjde až někde v polovině tohoto roku nebo spíše v druhé polovině roku.

Již nyní je však trochu poodhaleno, co bude DLC obsahovat. Zvědavý uživatel NexusModu přezdívaný romulus2k4 zjistil, že v DLC se pravděpodobně objeví čtyři nové zakázky z názvy Nasty Hangover, Concrete Cage Trap, Desperate Measures a Hothead. V tuto chvíli jsou hratelné jen první dvě. Romulus2k4 naštěstí uveřejnil záběry z těchto nových zakázek a uveřejnil je zde. Je však nutné ještě přiznat, že tyto zakázky také mohou být záměrně ze hry vynechány a k žádnému DLC se neschyluje.

Zdroj: gamepressure.com (odkaz)