Zdroj: Pixabay.com (odkaz)

Snoop Dogg, vlastním jménem Cordozar Calvin Broadus, je známý americký rapper a zpěvák a mezi jeho záliby patří mimo jiné například i hraní her. Včera se například stala jedna kuriózní událost, když si Snoop Dogg hrál Madden NFL, což je sportovní simulátor amerického fotbalu. Během tohoto hraní se celou dobu streamoval.

Problém však byl, že jeho soupeř skóroval touchdown, což zkrátka Snoop Dogg neunesl, zanadával si, párkrát si bouchnul do stolu a odešel. Bohužel pro něj nechal běžet stream zapnutý ještě několik hodin, a tak sledovanost vzrostla z průměrných 300 sledujících až na 4 400 sledujících. Všichni netrpělivě čekali, zda se objeví nějaké peprné zákulisní scénky, ale nic neobvyklého se nestalo.

Tento incident zároveň vyvolal podivení nad jeho průměrným sledováním, které je tak malé. To všem u známých hvězd hrajících hry není nic tak neobvyklého. Důvodem může být téměř nulový kontakt s publikem, což je trochu až paradoxní, když jejich koncert jsou právě o kontaktu s publikem. Zde se však nevěnuje ani trochu těm, kteří ho sledují a jakékoliv vzkazy a chat totálně ignoruje. Zdá se tedy, že celý stream běží jen proto, že se rád předvádí před publikem.

Zdroje: win.gg