Zdroj: Pixabay.com (odkaz)

V poslední době vydavatelská studia sází na jistotu a místo vytváření nových her přináší remaster starých ozkoušených a velice populárních titulů. Příkladem toho může být i Blizzard, který nově připravuje remaster kultovní hry Diablo 2 a který vyšel poprvé před více než dvaceti lety.

Své fanoušky při tom potěšila i zpráva, že Blizzard umožní v připravované předělávce Ressurected na importovat své uložené pozice z původní dvacet let staré hry. Druhou otázkou pak je, kdo má v dnešní době ještě dvacet let starý počítač. Pokud však přeci jen najdete staré pentium, můžete pokračovat tam, kde jste před dvaceti lety skončili.

Tuto informaci potvrdil i producent hry, Matthew Cederquist, a přiznal, že to rozhodně nebyl plánovaný záměr od počátku. V praxi to prý vzniklo tak, že vývojáři nového remasteru importovali staré uložné pozice a najednou zjistili, že vše funguje v pořádku.

V remasteru se dočkáme původní hry vylepšené o rozšíření Lord of Destruction a samozřejmě i lepšího grafického provedení, nových animací a efektů. Nový kabát dostane i zvuk, který bude nově podporovat i Dolby 7.1 Surround Sound. Tak jako tak, můžeme se těšit na skutečnou pecku.

Zdroj: Me.ign.com (odkaz)