Foto: Pixabay

Série her Assassin’s Creed jsou velice povedené kousky, které si u hráčů získaly velkou oblibu. Ne jinak na tom je i poslední díl Assassin’s Creed Valhalla, který měl od svých vývojářů přislíbenou i velkou expanzi Wrath of the Druids, původně ohlášenou na 29. dubna. Nyní se na oficiálním Twitteru této hry objevila zpráva, že vydání této očekávané expanze se pozdrží.

Nový termín vydání byl stanoven na 13. května tohoto roku. Vývojáři svůj krok odůvodnili tím, že chtěli poskytnout hráčům lepší a kvalitnější zážitek. Dále slíbili, že uveřejní i článek, který odkryje pozadí celého vývoje hry a poodhalí i samotný vývojový proces.

To deliver a more refined experience, we’re sharing that:

⛰️Wrath of the Druids will now release on May 13
?We’re working on an article to provide transparency and share insights on our dev process

Thanks for your patience. Keep an eye on our social channels for future news! pic.twitter.com/aQUPR8cWNV

— Assassin’s Creed (@assassinscreed) April 14, 2021

Vývojové studio Ubisoft, které za touto hrou stojí, však nedokázalo poskytnout jiný relevantní důvod pro odložení. Je však pravdou, že verze Valhalla obsahuje mnoho bugů či hlášek o spadnutí hry, a proto se dá očekávat, že právě na jejich odstranění se pracuje.

Datadisk Wrath of Druids by měl nabídnout možnost prozkoumat lesy v Irsku i nahlédnout pod pokličku slavného kultu druidů zvaný The Children Danu. Tento datadisk je již zahrnut v ceně sezónního pasu, ale měl by být k dispozici i formou samostatného nákupu.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)