Foto: Pixabay

Rockstar Games je herní studio, které bylo založeno již v roce 1998 a je autorem mnoha titulů, které jsou zaryty každému hráči hluboko pod kůži. Mezi nimi jsou i  série Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Max Payne 3, L.A. Noire, The Warriors, Bully, Manhunt, Midnight Club nebo State of Emergency.

Nyní se však stala poměrně překvapivá věc, kdy ze Steamu zmizely všechny hry od Rockstar Games a za chvíli se z ničeho nic objevily, ale s jedním vylepšením. Z ničeho nic se totiž objevily i dříve placené DLC u her L.A.Noire a Max Payne 3 zcela zdarma. Obě DLC však ztratily podporu pro 32 bitové systémy. Zároveň se těmito dvěma DLC přibil i titul Midnight Club 2, který se neprodává již od roku 2018.

Bohužel tato hra tam byla spuštěna asi omylem, protože za další hodinu byla zase nedostupná. Důvodem její nedostupnosti je licencovaný soundtrack, který nemá obnovená práva. Celá tato situace tak může být jasným impulsem hráčů směrem k vývojovému studiu, že hráči by o tento titul rozhodně stály a že by stálo za to změnit soundtrack či vyřešit autorská práva. Společnost Rockstar Games však tuto událost nijak nekomentovala. Jediná zpráva, kterou jsme zachytili byla ohledně Midnigth Club 2, která skutečně unikla jen omylem.

Zdroj: PCGamer.com (odkaz)