Foto: Pixabay

Europa Universalis IV

Europan Universalis IV je obrovská historická strategická hra, která vám dává na starost národ od středověku až po ranou modernu a do cesty vám postaví nemálo ekonomických, politických, vojenských a náboženských krizí. EU4 je osm let stará, ale stále skvělá strategie, o kterou se vývojáři nadále starají, i když především bugfixy.

Studio Paradox v průběhu let vydalo spoustu rozšíření a aktualizací svým obvyklým způsobem a dokonce nedávno otevřeli nové studio, jehož první misí by bylo pokračovat v práci na EU4. Nejnovější rozšíření EU4, Leviathan, si na začátku tohoto roku vysloužilo 91% negativních recenzí od hráčů na Steamu. Paradox se za to omluvil a nyní pracuje na aktualizaci, která by měla přinést do hry větší balanc.

PC Building Simulator

Každý z nás má doma počítač, ale ne každý z nás ho zvládne sám postavit. V této hře si budete překvapivě nejen počítače stavět, ale i opravovat. A to od úplných počátků, jako je třeba nákup součástek, až po konečné odevzdání opraveného či nově sestaveného stroje. Postupem budete mít peníze na lepší součástky, vybavení a hlavně už budete vědět kam co patří.

Ve hře se nachází reálný hardware pro PC a to díky partnerstvím s různými společnostmi, díky čemuž se do hry budete moct lépe vžít.

Na konec tu pro vás mám zajímavost ohledně PC BS, a to že hra zatím není na Epicu, přestože je již nějakou dobu na Steamu. (Já vím velmi potřebná informace, nemáte zač 😊)

Zdroj: Gamerant.com (odkaz), Rockpapershotgun.com (odkaz)