Foto: Pixabay

Grand Theft Auto je stará klasika, kterou musí znát snad každý hráč. Tato hra pochází z dílny Rockstar Games, které se nedávno rozhodlo vydat své tři nejúspěšnější kousky v remasterované verzi Grand Theft Auto: The Trilogy.

Milovníci GTA zajásali a těšili se na nostalgickou hru. Bohužel místo nadšení přišlo spíše zklamání. Co se týče grafiky, ta zaznamenala rozhodně velkých změn a je to skutečně zážitek. Naopak se ukázalo, že nová hra má spoustu bugů a glitchů.

Aby toho nebylo málo, tak se studio Rockstar Games rozhodlo, že započne s údržbou Rockstar Games Launcheru, takže hráči na PC si novou hru ani nezahrají. Díky odstavení Launcheru není mimo provoz jen GTA: The Trilogy, ale také další hry z dílny Rockstar Games, jako je Red Dead Redemption 2 či Grand Theft Auto 5.

Podle oficiálního oznámení bude služba spuštěna hned, jak bude údržba ukončena. Další zajímavostí je, že GTA: The Trilogy zmizelo dokonce i z nabídky obchodu Rockstaru. Nezbývá než jen doufat, že se vše dá do pořádku. Přece jen se jedná o hru za 1 599 Kč a za tyto peníze by se dala čekat větší péče a servis. Někteří se pak obávají, aby to nemělo fatální následky na celé studio.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)