Foto: Pixabay

Je tomu více než dvacet let, co přišli do školní družin legendární Bulánci. Mnoho žáků potají hrávalo tuto multiplayerovou střílečku s polštáři pokaždé, když se dostali na počítač a mnoho z nich také za to dostávalo pravidelně poznámky. Nyní se připravuje remake této legendární hry a již před rokem zamířila tato hra na Startovač, kde od fanoušků vývojáři vybrali již více než 7,3 milionu korun.

Díky této významné finanční injekci se herní studio SleepTeam zavázalo, že hru Bulánci dotáhne do konce, a to v podobě PvP střílečky. Připravenou má i kampaň s jednoduchým příběhem, editor úrovní, režim battle royale, ale také třeba zábavnou fotbalovou minihru.

Každý, kdo na Startovači přispěl, se může těšit na různé odměny, jako jsou polštáře, cínové figurky, trička a spoustu dalšího. Díky vypsání veřejné sbírky na Startovači se také posunul původní plán vydání této hry, avšak předběžný přístup by měl být udělen již v polovině tohoto roku.

V rámci předběžného přístupu dostanou hráči pouze lokální a online multiplayer hru. Na další věci, jako jsou kampaně či verze hry pro jiné platformy si budou muset hráči ještě počkat. Ty by měly dorazit až při uvedení plné verze na trh.

Vyšlo však nové video, které představuje konečnou podobu hlavních hrdinů a musíme uznat, že se na to těšíme. Oproti původní verzi je zde o mnoho lepší grafika a vypadá to, že i hratelnost. Polštářky nejsou jen stabilní obrázky, ale při pobíhání se kroutí větrem, tráva se pod nimi ohýbá a při zásahu domečku odlétávají kousky. Kdy však bude vydána plná verze neví nikdo.

Zdroj: Hry.seznam.cz (odkaz)