Foto: Pixabay

Odhalte další kapitolu Vigor Chronicles

Nová aktualizace představuje ideální příležitost pro Bohemia Interactive nabídnout hráčům crossover mezi svými dvěma tituly Vigor a Arma Reforger, který byl vydán v předběžném přístupu v květnu 2022. Tento crossover přichází v podobě Battle Passu inspirovaného předměty a vybavením z Arma Reforger.

Druhá spolupráce v rámci Vigor Chronicles: Deliverance přichází v podobě balíčku s postavami převzatými z další hry Bohemia Interactive DayZ, konkrétně hrdinkou Hannah a legendárním Žlutým králem! Převezměte styl této ikonické dvojice a napište svůj vlastní příběh v Outlands!

Aktualizace Vigor Chronicles: Deliverance přináší také další prohloubení herního lore.

„Přesto, že jsme věděli, že s touto aktualizací nebudeme moci představit novou sadu audiokazet – primárního nástroje pro prezentaci příběhů herního světa Vigor – chtěli jsme prostřednictvím traileru vyprávět zcela nový příběh a propojit některé části z předchozích sezón. Tento trailer je o Johnu Andersonovi, vojákovi, který byl zajat na Everonu (ostrov z herního světa původní Arma: Cold World Crisis a novinky Arma Reforger) a převezen do sovětského vězení. Po mnoha útrapách musí podniknout odvážný útěk a najít spojence,“ doplňuje marketingový specialista hry Vigor, Antonis Dimosthenous.

Zdroj: tisková zpráva společnosti Bohemia Interactive