Foto: poskytnuto společností Honor, se souhlasem společnosti

Připojení Qualcomm Snapdragon 5G

Honor x8 5g je poháněn osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon se sítí dual SIM 5G – jedním z nejvýkonnějších procesorů na současném trhu. Umožňuje přístup k neuvěřitelně rychlému internetu a umožňuje stáhnout 1 GB souborů za pouhých 10 sekund. Snadno si také poradí s jakýmkoli úkolem, ať už jde o hraní her, prohlížení internetu nebo sledování videí online. S procesorem taktovaným na 2,6 GHz a 6 GB paměti RAM nemá tento telefon problém udržet krok s vaším náročným životním stylem!

Dlouhá výdrž baterie

Už vás nebaví nabíjet telefon několikrát denně? koupit Honor x8 5g, který netrpí vybíjením baterie jako mnoho jiných telefonů, a to díky velké baterii s kapacitou 5000 mAh – to je dostatek energie na dva dny, než bude vyžadovat další nabití. Navíc díky inteligentní technologii úspory energie HONOR, dlouhé výdrži baterie a nepřerušovanému napájení po celý den. Můžete se tak věnovat své práci, aniž byste se museli obávat neustálého připojení k zásuvce.

Působivý fotoaparát

Fotoaparáty na zadní straně telefonu Honor x8 5g mají 48MP hlavní fotoaparát, hloubkový fotoaparát a makrofotoaparát. Tři výkonné objektivy na zadní straně telefonu vám umožní zachytit ty nejoslnivější okamžiky vašeho každodenního života. Díky 48MP fotoaparátu se třemi objektivy pořizuje Honor X8 5g fotografie a mimořádně čistá videa, která nemají konkurenci. Ať už fotíte, nebo natáčíte videa, s tímto telefonem bude váš obsah vždy skvělý!

Odolná konstrukce

Honor x8 5g je vyroben tak, aby vydržel, z integrovaného skleněného těla, které chrání před pádem a odřením, což z něj dělá jeden z nejodolnějších telefonů na trhu. Tento telefon je také odolný proti stříkající vodě a prachu, takže se nemusíte bát, že byste ho poškodili v dešti nebo upustili do písku. Tento telefon je navržen tak, abyste jej mohli brát všude s sebou. Díky množství působivých funkcí a designových prvků by koupě tohoto telefonu byla rozumnou investicí.

Pohodlné senzory

Honor X8 je vybaven infračerveným (IR) senzorem na předním fotoaparátu, který umožňuje odemykání obličejem i v úplné tmě. Využívá také technologii rozpoznávání umělé inteligence, která přesně rozpozná váš obličej, a poskytuje tak větší bezpečnost při odemykání zařízení. Model X8 je také vybaven snímačem otisků prstů v obrazovce, který umožňuje elegantní a pohodlný způsob odemykání telefonu.

Foto: poskytnuto společností Honor, se souhlasem společnosti

Neomezený úložný prostor

Honor X8 5G se může pochlubit 6 GB paměti RAM, což vám poskytne výkon odpovídající 8 GB a zároveň nabídne větší kapacitu. Zajišťuje plynulý výkon i pro ty nejnáročnější úkoly. Můžete snadno otevírat více aplikací a rychle mezi nimi přepínat bez jakýchkoli potíží. Honor X8 nabízí 128GB úložiště a možnost rozšíření pomocí karty micro SD až o 1 TB, což vám umožní ukládat spoustu fotografií, hudby a videí bez obav z nedostatku místa. Kromě toho budete mít díky neomezenému cloudovému úložišti Honor X8 5g vždy dostatek místa pro všechny své fotografie, videa, hudební soubory, aplikace a další!

Závěr

Pokud tedy hledáte výkonný a odolný telefon, který nabízí působivé funkce fotoaparátu a další praktické senzory, nehledejte nic jiného než Honor X8 5g. Díky inteligentní technologii úspory energie, dlouhé výdrži baterie a inteligentním funkcím umělé inteligence má tento telefon vše, co potřebujete, abyste bez potíží splnili všechny své každodenní potřeby. Nečekejte, kupte si ho ještě dnes a začněte poznávat výhody tohoto inovativního a technologicky vyspělého smartphonu.