Foto: Pixabay

V dnešní době jsou počítačové hry stále populárnější a vývojáři se snaží své tituly co nejvíce inovovat. V roce 2023 nás čeká mnoho nových her, na které se fanoušci těší s napětím. Hráči se mohou těšit na pokračování oblíbených sérií, jako jsou například The Elder Scrolls, God of War a Grand Theft Auto, ale také na zcela nové tituly, jako je například Starfield od Bethesdy.

Herní průmysl je stále více rozvinutý a nabízí hráčům nekonečné možnosti prozkoumání fantazijních světů, rozmanité příběhy a možnost vytvářet si vlastní zážitky. Nové technologie umožňují vývojářům vytvářet ještě působivější a realističtější herní světy, a tím nabízet hráčům zcela nové zážitky.

V roce 2023 se na herním trhu objeví mnoho titulů, které hráči očekávají již několik let. V této předpovědi se podíváme na deset nejočekávanějších her, které by mohly být hitem roku 2023. Od akčních RPG až po sci-fi dobrodružství, každý hráč si najde titul, který mu padne do oka.

V roce 2023 je na herním trhu mnoho očekávaných titulů, které fanoušci sledují s napětím. Mezi největší favority patří následující desítka her.

  1. Starfield Starfield od Bethesda Softworks je sci-fi RPG, které se odehrává v prostoru a nabídne hráčům nekonečné možnosti objevování vesmíru. Hráči si zde mohou vybrat svou cestu a prozkoumat nejrůznější planety, zápasit s mimozemšťany a obchodovat s dalšími vesmírnými národy.

  2. The Elder Scrolls VI Dalším očekávaným titulem od Bethesdy je The Elder Scrolls VI, pokračování populární RPG série. Hráči se vrátí do fantasy světa Tamriel a mohou se těšit na nové příběhy, postavy a zbraně.

  3. Grand Theft Auto VI Rockstar Games opět přináší další díl svého kriminálního epického série. GTA VI se odehrává v Vice City a hráči se mohou těšit na nové příběhy, zbraně a otevřený svět, ve kterém mohou dělat prakticky cokoliv.

  4. Horizon Forbidden West Horizon Forbidden West od Guerrilla Games je pokračování akční adventury Horizon Zero Dawn. Hráči se vrátí do světa, kde lidstvo bojuje o přežití po apokalyptické události a budou muset čelit nebezpečím jako jsou stroje a přírodní katastrofy.

  5. God of War: Ragnarok Dalším pokračováním oblíbené série od Santa Monica Studio je God of War: Ragnarok. Kratos a jeho syn Atreus se vracejí do světa severské mytologie, kde se musí utkat s bohy a přežít Ragnarok, konec světa.

  6. Fable IV Fable IV od Playground Games je RPG hra, která se odehrává v fantasy světě Albionu. Hráči si zde mohou vybírat svou cestu a podnikat nejrůznější dobrodružství, budovat vlastní hrdinskou legendu a interagovat s rozmanitými postavami.

  7. Hogwarts Legacy Hogwarts Legacy od Avalanche Software je RPG hra odehrávající se v prostředí legendární školy čar a kouzel. Hráči se stanou studenty Hogwartsu a prožijí své vlastní kouzelnické dobrodružství, setkají se s různými postavami a objeví tajemství kouzel.

  8. Diablo IV Diablo IV od Blizzard Entertainment je akční RPG, které se odehrává v temném fantasy světě Sanctuary. Hráči se budou potýkat s démony, upíry a jinými příšerami a budou mít k dispozici různé schopnosti a kouzla, které jim pomohou přežít.

  1. Deathloop Deathloop od Arkane Studios je akční hra, která se odehrává v nebezpečném ostrovním prostředí. Hráči se ocitnou v časové smyčce a musí zjistit, jak ji zastavit. Hráči budou muset plánovat své kroky a používat své schopnosti, aby se jim podařilo dokončit úkoly a uniknout z ostrova.

  2. The Outer Worlds 2 The Outer Worlds 2 od Obsidian Entertainment je sci-fi RPG, které se odehrává v oblasti vesmíru, která je ovládána korporacemi. Hráči se mohou těšit na nové příběhy, postavy a otevřený svět, ve kterém se budou muset snažit přežít a bojovat proti korporátním zájmům.

V roce 2023 se fanoušci her těší na mnoho nezapomenutelných titulů, které nabídnou mnoho nových zážitků. Mezi ně patří RPG hry jako Starfield, The Elder Scrolls VI, Fable IV a Hogwarts Legacy, které nabídnou hráčům nekonečné možnosti prozkoumávání světů fantasy a sci-fi. Další očekávané tituly zahrnují Grand Theft Auto VI, Horizon Forbidden West, God of War: Ragnarok, Deathloop a The Outer Worlds 2, které nabídnou hráčům adrenalinové dobrodružství a akci. Bez ohledu na to, jaký žánr hry máte rádi, v roce 2023 je na herním trhu mnoho titulů, které vám nabídnou zážitek na celý život.

V roce 2023 nás čekají neuvěřitelné zážitky ze světa her. Na seznamu deseti nejočekávanějších her se objevují pokračování legendárních titulů a nováčci, kteří slibují nevšední zážitky a výzvy.

Bethesda Softworks přichází se dvěma velkolepými projekty – sci-fi RPG Starfield a The Elder Scrolls VI, které rozhodně budou mít co říct v herním světě. Rockstar Games přináší další díl kriminální série Grand Theft Auto VI, který slibuje ještě větší otevřený svět a nové výzvy.

Guerrilla Games nabídne pokračování úspěšné akční adventury Horizon Zero Dawn – Horizon Forbidden West, kde se hráči budou muset utkat s nebezpečím strojů a přírodních katastrof.

Těšíme se na nové herní zážitky a jsme zvědaví, co nás v roce 2023 čeká. A co vy? Která z her ze seznamu je pro vás nejočekávanější a těšíte se na ni nejvíce

Zdroj: GamesHub.com (odkaz)