Foto: Freepik

Jako první si dneska představíme brokolicovou polévku, která je mezi lidmi jedna z nejoblíbenějších.  Brokolicová polévka je lahodným a zdravým pokrmem, který je ideální na osvěžení během horkých letních dnů. Brokolice je plná živin a má mnoho zdravotních výhod. Obsahuje vysoké množství vitamínu C, který posiluje imunitní systém a pomáhá bojovat proti nachlazení. 

Tato zelenina je také bohatá na vlákninu, která podporuje trávení a zdravou stolici. Množství antioxidantů obsažených v brokolici pomáhá chránit tělo před volnými radikály a může snižovat riziko vzniku některých druhů rakoviny. Brokolicová polévka je skvělým způsobem, jak využít tyto zdravotní benefity a zároveň si vychutnat vynikající chuť.

Dalším tipem na lahodné jídlo jsou bramborové knedlíky, které jsou tradičním českým pokrmem, který se hodí jako příloha k různým druhům masa. Brambory jsou skvělým zdrojem vitamínů a minerálů. Obsahují vitamíny skupiny B, vitamín C, draslík, hořčík a železo. 

Brambory jsou také dobrou vlákninou, která podporuje zdravou trávu a pocit sytosti. Jeden z nejlepších způsobů, jak využít brambor, jsou právě bramborové knedlíky. Ty jsou měkké, nadýchané a skvěle doplňují mnoho jídel.

Na webových stránkách společnosti Albert najdete detailní recepty na brokolicovou polévku i bramborové knedlíky. Tyto recepty jsou snadno přístupné a obsahují podrobný postup přípravy a seznam ingrediencí. Kromě toho je na stránce možné nalézt i další inspirativní recepty, které využívají produkty dostupné v obchodech Albert.

Využití letáku Albert je skvělým způsobem, jak najít všechny potřebné ingredience pro přípravu brokolicové polévky a bramborových knedlíků. V letáku můžete objevit skvělé nabídky na čerstvé brokolice, brambory a další suroviny, které jsou nezbytné pro tyto recepty. Díky akčním cenám a různým slevám je nakupování v obchodech Albert nejen jednoduché, ale také výhodné pro váš rodinný rozpočet.