Foto: Freepik

A je tu další hra na portálu Epic Games, která bude zdarma od 22. 6. 2023, ale již nyní si ji představíme. Jde o The Hunter : Call of the Wild™. Jak již samotný název napovídá, tak se jedná o realistickou loveckou simulaci, která má hráčům zprostředkovat autentický zážitek z přírody.

Autorem této hry je společnost Expansive Worlds, ale jejím vydavatelem je Avalanche Studios. Hráči se zde dostane celkem propracovaného otevřeného světa a jeho hlavním cílem je stát se úspěšným lovcem. V souvislosti s tím, se musíte naučit naslouchat přírodě, a to i tomu nejmenšímu detailu.

Jedním z nejvýraznějších prvků hry je její grafika. Každý herní svět je promyšleně vytvořen s ohledem na detaily, což vytváří realistický dojem. Od hustých lesů a skalnatých hor po rozlehlé pláně a jezera – každý kus přírody je promyšlený a autentický. Při procházení prostředím budete obklopeni nádhernými výhledy, realistickými zvuky a živým ekosystémem, který si můžete prozkoumat.

Hra nabízí širokou škálu loveckých zážitků. Vaším úkolem je najít stopy zvěře, vybrat si správnou výzbroj a sledovat svou kořist. Musíte se naučit správně využívat lovecké nástroje, například látky pro nahánění zvěře nebo návnady, abyste zvíře přilákali na správné místo. Při lovu budete muset brát v úvahu také vliv počasí, denní dobu a další faktory, které ovlivňují chování zvěře.

Kromě loveckých dovedností musíte také rozvíjet své znalosti o přírodě. Musíte se naučit rozpoznávat stopy zvěře, rozlišovat různé druhy zvířat a jejich chování. Vaše schopnost přizpůsobit se prostředí a získat náskok před kořistí je klíčová pro úspěch.

The Hunter: Call of the Wild™ nabízí také možnost hraní s přáteli. Můžete se spojit se svými spoluhráči a vytvořit si loveckou skupinu, ve které společně objevujete svět a soutěžíte ve vyhledávání nejcennějších trofejí. Tato sociální složka hry dodává další rozměr a zábavu celému zážitku. Hlavně nezapomeňte, že od 22. 6. 2023 bude tato hra zdarma na portále Epic Games.

Zdroj: TheHunter.com (odkaz)