Foto: Freepik

Již od svého vydání v roce 2012 se Counter Strike: Global Offensive stal velice populární hrou, která si právoplatně získala první místo žebříčcích nejprodávanějších titulů na platformě Steam. Pro ty, kteří tuto hru neznají se ji pokusíme lehce představit. Jde o taktickou střílečku, ve které se utkají dva týmy: teroristé a protiteroristická jednotka.

Tyto dva týmy se pak setkávají v nejrůznějších prostředích a herních módech. Hra je poměrně realistická, a proto v ní máte pouze jeden jediný život. Během něj můžete prokázat své dovednosti, schopnosti i taktické přípravy s týmem k dosažení vítězství. Během hry zažijete různé adrenalinové situace a vystřídáte mnoho prostředí, zbraní i map.

Jen na platformě Steam má tuto hru více než 27 milionů hráčů. Každý den se tak obrovské množství hráčů přihlašuje do této návykové střílečky a snaží se všemožně porazit protistranu. Výhodou je, že se zde uplatní každý, ať nováček či zkušený hráč.

Faktem je, že je to jedna z mála her, která dokázala vydržet na špičce popularity a obstála i před konkurencí moderních titulů. Každý k ní přistupuje stejně vášnivě, jako před jedenácti lety. V praxi by se mohlo ale klidně jednat jen o jakousi nostalgickou vzpomínku, jako je třeba Mario či Prince.

Pokud budete dobří, můžete se zapojit do profesionálních hráčských týmů, které mezi sebou soupeří po celém světě.Takže pokud se ještě nezapojujete do akčního světa Counter-Strike: Global Offensive, je nejvyšší čas se připojit k milionům hráčů a zažít jednu z nejvýznamnějších a nejúspěšnějších her v historii počítačových her. Připravte se na nekonečné hodiny zábavy, soutěžení a napětí, protože CS:GO je připravená vás vtáhnout do svého nekompromisního a adrenalinového světa stříleček.

Tato hra je navíc dle informací uvedených na platformě Steam na 1. místě mezi nejprodávanějšími tituly. Jako bonus můžeme dodat, že je navíc nyní zcela zdarma. Pokud si taky nostalgicky zavzpomínáte na nekonečné hodiny u Counter Strike, určitě si zdarma dejte přidat tento skvělý titul do knihovny.

Zdroj: Counter-strike.net (odkaz)